24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 12:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)

Çoğunlukla bence türkiyedir. Türkiyeden Uygulamayı kullanıp kanalların açılmadığını gören herkez, Bazı videoların VPN ile açılabileceğini bilmeyebilir. Problemli algılayıp, Program hakkında olumsuz şeyler düşünebilir. Örneğin ben, Bu Foruma üye olmadan , sadece Donanımhaberden takip etseydim. Bilme...
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 12:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak

Biliyorsunuz, uygulamalarımızda "İzlemeye Başladıklarım" isimli bir alanımız var, burada bir değişiklik yapıyoruz artık dizi yada filmleriniz izlediğiniz tarihten itibaren bir hafta hiç hareket olmazsa buradan silinecek. Buradan takip ettiğiniz diziler varsa bu dizileri "Favorilerim&q...
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 1:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Diziler

Selâmun aleyküm,1kere merak edip 3-5 dakika izlediğim diziler favorilerime eklemediğim halde izlemeye devam et alanından silinmiyor. İzlemeye devam et alanında gizli ol seçeneği ve ya geçmişi temizle özelliği olabilir mi? Bir de Iptv de kanalları kendi isteğimize göre sıralayabilirmiyiz.Emekleriniz...
gönderen hakan2200
Çrş Haz 10, 2020 1:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Türkiye, Almanya, Hollanda, Kanada, Arap Emirlikleri, Danimarka, Bunlar ilk aklıma gelenler :) Evet doğrudur. Yalnız, Bence; En azından İlk önce VpN gerektirmeyen Linkler Başlarda olması daha iyi olur. Örneğin Adult Filmlerde Videobin Linkler başta olması gerekir, VPN Gerektirmediği için. Ayrıca Eğ...
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 1:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yoksa direkt kullanıcılar ön yargı ile, filmler açılmıyor, Çalışmayan linkleri koymuşlar kanısına varabilirler. Hamama giren terler, bu işlerle uğraşanlar zaten Türkiye'den binlerce (adult olsun olmasın) sitenin yasaklı olduğunu bilirler, bilmeyende bir şekilde öğrenir zaten ama bilmeyenin olduğunu...
gönderen burhank07
Çrş Haz 10, 2020 1:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Bence APK da kodi de gayet stabil. Eski enigma2 günlerini hatırlıyorum da; süper bile denebilir. Ustalarda çalışmayan linkleri temizliyor ve yeni film, dizi ve iptvleri ekliyorlar. İyi ki varsınız, emeğinize sağlık. Çok teşekkürler.
gönderen rsnckr
Çrş Haz 10, 2020 1:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak

Bende bugün onu rica edecektim.. izlemediklerimizi silebilme özelliği gelsin diye rica edecektim.
..
Birde filmleri sararken 1dk atiyor. Onu 10 saniye şekl8nde yapabilir miyiz.
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 2:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulamalardaki "İzlemeye Başladıklarım" alanında değişiklik yapılacak

Bende bugün onu rica edecektim.. izlemediklerimizi silebilme özelliği gelsin diye rica edecektim. .. Birde filmleri sararken 1dk atiyor. Onu 10 saniye şekl8nde yapabilir miyiz. filmin ortasına saracağınızı düşünün 10 saniye olursa 6 kat daha fazla basmanız gerekecek yani 70 dakikalık bir filmin ort...
gönderen tengildet
Çrş Haz 10, 2020 2:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

12- The Good, the Bad and the Ugly "İyi, Kötü ve Çirkin" (1966) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BOTQ5NDI3MTI4MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDQ4ODE5MDE@._V1_SY500_CR0,0328,500_AL_.jpg İyi, Kötü ve Çirkin, üç silah arkadaşının maceralarını konu ediyor. Ortak bir hedefe doğru değişik nedenlerle...