Nihayet yeniden aktif olmuş Seyirturk.
Uzun zamandır bugünü bekliyordum. Emeği geçenlere teşekkür ederim
7 uygun sonuç bulundu
- Pzr Nis 26, 2020 4:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba. Android sürümünü kullanıyorum video ekranında navigasyon tuşalarını gizlemiyor. (Geri tuşu home tuşu). Altenatif video oynatma uygulama seçeneği eklenebilir mi? Mx player falan. İyi çalışmalar
- Pzt Nis 27, 2020 5:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
S.a
46.36.218.194 ip adresinde Forkplayer var seyirturk uygulaması orda mevcut uygulamayı güncelleme şansınız var mı? İvi ile falan uğraşmadan
46.36.218.194 ip adresinde Forkplayer var seyirturk uygulaması orda mevcut uygulamayı güncelleme şansınız var mı? İvi ile falan uğraşmadan
- Çrş Oca 13, 2021 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 12.01.2021)
Merhaba.
Android uygulamasında daha önceleri dizi izlerken sonraki sezonun kaçıncı bölümünde kaldıysam en baştaki kutucuğa atıyordu.
Uzun bir süreden beridir bu özelliği kullanamıyorum. Düzeltme imkanınız var mı?
İyi çalışmalar
Android uygulamasında daha önceleri dizi izlerken sonraki sezonun kaçıncı bölümünde kaldıysam en baştaki kutucuğa atıyordu.
Uzun bir süreden beridir bu özelliği kullanamıyorum. Düzeltme imkanınız var mı?
İyi çalışmalar
- Prş Oca 14, 2021 10:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Aldım o zaman
- Cum Oca 22, 2021 10:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Aldığım hatalar; java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'boolean java.lang.String.contains(java.lang.CharSequence)' on a null object reference at com.swenauk.mainmenu.Parsers.YabanciDiziMain.resumeParse(YabanciDiziMain.java:68) at com.swenauk.mainmenu.GetsPack.GetYabanciDiz...
- Pzt Haz 13, 2022 12:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 10.06.2022)
Merhaba. Seyirturk android uygulamasında sizden ricam hız ayarlamasını değiştirirmisiniz. S20 ultra kullanıyorum üst kısımdan bilgidirm çubuğunu aşağı çekip bakmamız gerekiyor 0.75 de kalıyor tekrar hızlandırmak için haraketler düzgün çalışmıyor. Popup yapabilirseniz sıkıntısız kullanabiliriz diye d...