BLUESTACKS uygulamasında, ise
Sayfa özelleştirmede, 4. satır farklı içerik olmasına rağmen 3. satırın aynısını gösteriyor.
49 uygun sonuç bulundu
- Cmt Haz 13, 2020 4:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Haz 13, 2020 4:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Rabbit'te bulunan as......ube sitesi üyelik sistemine geçtiğinden kaldırılmıştır.
Üstad Sony Tv de şu anda Adult Bölümüne hiç giremiyorum. Şifre giriyorum fakat adult bölüm açılmıyor şifreyi yanlış giriyorsunuz? muhtemelen, Değiştirmediyseniz 1234. Hatırlamıyorsanız ayarlardan adult şifresini yeniden değiştiriniz. Sistemde sorun yok. Evet üstad yanlış şifre giriyormuşum. Yanlız ...
- Pzt Haz 15, 2020 9:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Haz 17, 2020 11:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Ana sayfa Afişleri önceden Doğru görüntüleniyordu. (Cihaz Sony TV)
Şimdi "Yeni çıkanlar" seçili olmasına rağmen "İzlemeye devam ettiklerim" görüntüleniyor.
Video linki. https://we.tl/t-sncmsnO8KY
Şimdi "Yeni çıkanlar" seçili olmasına rağmen "İzlemeye devam ettiklerim" görüntüleniyor.
Video linki. https://we.tl/t-sncmsnO8KY
- Prş Tem 02, 2020 7:43 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Şöyle bir sorunum var :) Bazen Adult bölümden çıkmayı unutup, başka uygulamaya geçiyorum. Tv izliyorum vs. Sonrasında seyirtürk tekrar açıyorum direkt en son kaldığım adult bölüm karşıma geliyor. uygulama dışına çıktığımızda, program kaldığımız yerden değil de , ana sayfadan başlayabilse çok güzel o...
- Prş Tem 02, 2020 8:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sony Televizyonlarda, geri tuşuna basmadan, bir çok şekilde uygulamadan başka bir yere geçiş yapabiliyorsunuz. Home tuşu, Uygulamalar tuşu, TV kanalları tuşu vs. Uygulama arka planda en son kaldığı yerde bekliyor. söylediğiniz gibi uygulamadan kaynaklı değil, Android çalışma sisteminden kaynaklı. ay...
- Prş Tem 02, 2020 8:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
insan ekranında gördüğü herşeyi, herkezde de aynı görüldüğünü sanıyor.
Tv den kaynaklı olabileceği aklıma gelmedi.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Tv den kaynaklı olabileceği aklıma gelmedi.
Bilgilendirme için teşekkürler.
- Cmt Eyl 26, 2020 1:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
Adult ip TV'de 2. Liste sizde calisiyormu.
Önceden VPN siz çalışıyordu.
Yoksa bu liste demi artık VPN ile çalışıyor.
Önceden VPN siz çalışıyordu.
Yoksa bu liste demi artık VPN ile çalışıyor.
- Sal Eyl 29, 2020 11:45 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Benim en çok kullandığım bölüm izlemeye devam ettiklerim kısmıydı. Acaba kaldığım yerden devam et bölümü de vip bölümdemi olacak. Yoksa tüm kullanıcılar kullanabilecekmi ?
- Sal Eyl 29, 2020 10:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
Adult ip TV bölümü için. Küçük bir önerim olacak. İp TV 1 bölümünde Liste 1 kanallarda. Başta. Redtrafik 1 Redtrafik 2 şeklinde dizilmelidir Yani VPN siz açılabilecek kanallar baş tarafa konulmalıdır. Bir kaç arkadaşıma programı yükledim VPN ne işe yarar bilmedikleri için. Kanalların arızalı olduğu ...