İlk kez otomatik alınmayan ve el ile düzenlenen bir dostumuzun ( kendi isterse kullanıcı adını belirtebilir) hazırladığı listeyi IPTV TR olarak IPTV listelerimize ekledik. Uzun soluklu güncel bir liste olması dilegiyle.
direk link şeklinde isteyen dostlar için : https://itasli.tk/iptvtr/index.m3u
48 uygun sonuç bulundu
- Çrş Eyl 30, 2020 9:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Eki 01, 2020 1:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
Güzel bir öneri ama 2 ay önce düşünüldü, tv ler telefonlar için uygulamanın dışında bir browser açılıp sayfayı ziyaret etsin dedik ama browserı olmayan cihazlarda bu kod sorun yaratıp uygula çöktü. Browserı olmayan cihazlarda bu durum sıkıntılı oldu yani. Ayrıca girmek istediğinizde açılan bir pence...
- Cum Eki 02, 2020 12:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 02.10.2020)
Yeni güncelleme yayınlandı, Detaylar ilk mesajda.
- Prş Mar 18, 2021 2:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
Bildiğiniz gibi Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizi ekleyebiliyor ve programımızı açmadan içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Daha önce sadece poster ve medya ismini görüyordunuz, yakında vereceğimiz güncelleme ile artık medyaların özetlerini , m...
- Prş Mar 18, 2021 2:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: AndroidTV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
bir kaç değişiklik daha var onları bitirince vereceğiz. Hafta sonunu bulabilir.
- Cmt Şub 26, 2022 7:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bilinmeyen kaynaklardan yükleme izni ayarı. (Android Tv)
Elinize sağlık. Sabitliyorum.
- Cmt Şub 26, 2022 7:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 22.02.2022)
T,eşekkürler, konunuzu Android bölümüne taşıyıp, sabit konu yaptım.hakan2200 yazdı: ↑Cmt Şub 26, 2022 7:15 pmTeşekkürler Karagöz.
Cihaz üzerinden hangi menüden giriş yapılacağını merak edenler için konu açtım. isteyen bakabilir.
viewtopic.php?f=14&t=429
- Sal Mar 01, 2022 4:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.03.2022)
Uygulama güncellemeleri verildi. Fazla değişiklik yok ama performans geliştirmeleri yapıldı.