10 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen fb_44
Pzt Mar 07, 2022 5:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tengildet usta yardim

Merhabalar. Forum sayfasına girdiğim bilgilerle android uygulamaya giremiyorum. Vip başlatmak istiyorum ama burada tıkandım kaldım. " Bu kullanıcı adı ile üyelik bylunmakta. Eğer kullanıcı adı size aitse şifreniz yanlış " diye uyarı alıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ede...
gönderen fb_44
Prş Nis 07, 2022 4:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.04.2022)

Üstadım şöyle bir şey mümkün olabilir mi diye sormak istiyorum. IPTV listelerinden oluşturduğumuz favori kanal listemiz var. Kanal listemizi görmek istediğimizde sağ ok tuşuna basıyoruz. Çıkan kanal listesini ekranın ortasında değilde altta ve küçük puntoda görmemiz mümkün olabilir mi acaba [emoji84...
gönderen fb_44
Sal Nis 19, 2022 3:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.04.2022)

Çok teşekkür ediyorum, kolay gelsin [emoji106]

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderen fb_44
Çrş Nis 27, 2022 4:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tengildet usta yardim

Merhabalar. IPTV bölümünde nereye girersem gireyim hep aynı içerik karşıma çıkıyor. Kendi IPTV listem bile alakasız içeriklerle karşıma çıkıyor. . Dün akşamdan beri bu sorunu yaşıyorum. Tengildet üstadım sizinle sürekli email alışverişinde bulunmuştuk. Şifre unutma adı altında.. Bu sorunun düzelmes...
gönderen fb_44
Cmt Haz 11, 2022 1:32 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 10.06.2022)

Üstadım merhabalar. IPTV bölümünde, IPTV8.klasöründe olduğu gibi diğer IPTV klasörlerinde de kanalları ileri geri götürüp getirmek mümkün olabilir mi diye sormak istedim. Aksi durumda klasöre gir çık kanal seç uzun ve sıkıcı iş oluyor. Teşekkür ederim, kolay gelsin [emoji106] Redmi Note 9S cihazımd...
gönderen fb_44
Cum Haz 24, 2022 8:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Balkan Ninnisi

TRT1 de Salı günü ilk bölümü yayımlanan Balkan Ninnisi adlı diziyi eklemeniz mümkün olabilir mi? Teşekkür ederim [emoji106]

gönderen fb_44
Pzt Ağu 29, 2022 6:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.08.2022)

Güncelleme için teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim bir düzenlemeyi de bekliyordum ama göremedim. IPTV favori listesinde sondan veya ortadan bir kanal silinmesi halinde belirteç en başa gidiyor. Sildiğimiz yerde kalsa inanılmaz güzel olacak. Bu ayarlamayı yaparsanız eminim herkesin kolayına gel...
gönderen fb_44
Çrş Eki 05, 2022 7:18 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Dizi İsteği

Merhabalar. ATV'de salı günü ilk bölümü yayınlanan BEN BU CİHANA SIĞMAZAM adlı diziyi ekleyebilir misiniz? Teşekkür ederim. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hatırlatmanız için teşekkürler. Yarın 13:30 dan sonra uygulamadan kontrol edebilirsiniz. Üstadım merhabalar, kolay ge...
gönderen fb_44
Cum Ara 30, 2022 9:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

gönderen fb_44
Cmt Oca 21, 2023 6:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhabalar. TRT 1 de yeni başlayan AL SANCAK dizisini eklemeniz mümkün müdür acaba? Teşekkür ederim. Kolay gelsin [emoji106]