10 uygun sonuç bulundu
- Pzt Mar 07, 2022 5:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tengildet usta yardim
Merhabalar. Forum sayfasına girdiğim bilgilerle android uygulamaya giremiyorum. Vip başlatmak istiyorum ama burada tıkandım kaldım. " Bu kullanıcı adı ile üyelik bylunmakta. Eğer kullanıcı adı size aitse şifreniz yanlış " diye uyarı alıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ede...
- Prş Nis 07, 2022 4:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.04.2022)
Üstadım şöyle bir şey mümkün olabilir mi diye sormak istiyorum. IPTV listelerinden oluşturduğumuz favori kanal listemiz var. Kanal listemizi görmek istediğimizde sağ ok tuşuna basıyoruz. Çıkan kanal listesini ekranın ortasında değilde altta ve küçük puntoda görmemiz mümkün olabilir mi acaba [emoji84...
- Sal Nis 19, 2022 3:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.04.2022)
Çok teşekkür ediyorum, kolay gelsin [emoji106]
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Çrş Nis 27, 2022 4:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tengildet usta yardim
Merhabalar. IPTV bölümünde nereye girersem gireyim hep aynı içerik karşıma çıkıyor. Kendi IPTV listem bile alakasız içeriklerle karşıma çıkıyor. . Dün akşamdan beri bu sorunu yaşıyorum. Tengildet üstadım sizinle sürekli email alışverişinde bulunmuştuk. Şifre unutma adı altında.. Bu sorunun düzelmes...
- Cmt Haz 11, 2022 1:32 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 10.06.2022)
Üstadım merhabalar. IPTV bölümünde, IPTV8.klasöründe olduğu gibi diğer IPTV klasörlerinde de kanalları ileri geri götürüp getirmek mümkün olabilir mi diye sormak istedim. Aksi durumda klasöre gir çık kanal seç uzun ve sıkıcı iş oluyor. Teşekkür ederim, kolay gelsin [emoji106] Redmi Note 9S cihazımd...
- Cum Haz 24, 2022 8:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Balkan Ninnisi
TRT1 de Salı günü ilk bölümü yayımlanan Balkan Ninnisi adlı diziyi eklemeniz mümkün olabilir mi? Teşekkür ederim [emoji106]
- Pzt Ağu 29, 2022 6:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.08.2022)
Güncelleme için teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim bir düzenlemeyi de bekliyordum ama göremedim. IPTV favori listesinde sondan veya ortadan bir kanal silinmesi halinde belirteç en başa gidiyor. Sildiğimiz yerde kalsa inanılmaz güzel olacak. Bu ayarlamayı yaparsanız eminim herkesin kolayına gel...
- Çrş Eki 05, 2022 7:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Dizi İsteği
Merhabalar. ATV'de salı günü ilk bölümü yayınlanan BEN BU CİHANA SIĞMAZAM adlı diziyi ekleyebilir misiniz? Teşekkür ederim. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hatırlatmanız için teşekkürler. Yarın 13:30 dan sonra uygulamadan kontrol edebilirsiniz. Üstadım merhabalar, kolay ge...
- Cum Ara 30, 2022 9:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkür ederim. Kolay gelsin.
- Cmt Oca 21, 2023 6:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhabalar. TRT 1 de yeni başlayan AL SANCAK dizisini eklemeniz mümkün müdür acaba? Teşekkür ederim. Kolay gelsin [emoji106]