31 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen neyehbe
Pzt Haz 01, 2020 7:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android TV Uygulaması İçin Öneriler

Uygulamayı hazırlayan üstadın ellerine sağlık, gerçekten emek vermiş ve çok güzel olmuş. Xiaomi Mi Box S kullanıcısı olarak programın Android TV sürümü için nacizane birkaç önerim olacaktı. Dikkate alırsanız sevinirim. 1. Uygulamanın ana ekranında "Sayfam", "Filmler" ve "Diz...
gönderen tengildet
Prş Eki 22, 2020 3:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma

turkmen_m yazdı:
Prş Eki 22, 2020 3:29 pm
Merhaba. Dizilerin bölümleri değil de direkt diziyi favorilere ekleme özelliğini getirmeniz mümkün mü?
zaten öyle :) yani dizi bölümünde favoriye eklediniz mi o dizinin ana sayfası favorilere ekleniyor zaten. Androidde dizinin detay sayfası olmadığı için bölümlerden ekleyebiliyorsunuz.
gönderen hlscrh
Cmt Kas 20, 2021 1:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Iptv Dünya TV leri kalktı mı?

Iptv kısmında dünya TV leri bölümü vardı, fakat yeni sürümde göremedim. Artık olmayacak mı bu bölüm?

Teşekkürler
gönderen rsnckr
Pzt Şub 21, 2022 3:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK VIP Özellikleri ücretlerimiz Mart ayının başında artacaktır.

Ben şöyle düşünüyorum.. ÖZEL bir iptv bölümü olmadan.. Yeni fiyatlarla üyelik uzatmanın bir anlamı kalmıyor. Bu tarz uygulamalar gun gectikce cogaliyor. Ucretsiz olanlarda var. Film ve dizilere ulaşmak artık çok kolay .. Ucretli olanların ise bir artısı olmalı.. Size benzer olan uygulamalar ozel ipt...
gönderen tengildet
Pzt Mar 07, 2022 4:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tengildet usta yardim

Merhabalar. Forum sayfasına girdiğim bilgilerle android uygulamaya giremiyorum. Vip başlatmak istiyorum ama burada tıkandım kaldım. " Bu kullanıcı adı ile üyelik bylunmakta. Eğer kullanıcı adı size aitse şifreniz yanlış " diye uyarı alıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ede...
gönderen tengildet
Sal Mar 08, 2022 11:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

IPTV listesinden bir kanalı favoriye alıp geri dönüşlerin IPTV listesinin taaaa en başına gitmesi biraz sorunlu gibi geldi bana. Misal 1.000 kanal var IPTV listesinde 455.kanalı favoriye aldım ve geri döndüm. Döndüğüm yer 455 değilde 1 nolu sıra oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.. Teşekkür ederim [e...
gönderen homers
Çrş Mar 09, 2022 12:21 am
Foruma Git
Konuya Git

IPTV listesinden bir kanalı favoriye alıp geri dönüşlerin IPTV listesinin taaaa en başına gitmesi biraz sorunlu gibi geldi bana. Misal 1.000 kanal var IPTV listesinde 455.kanalı favoriye aldım ve geri döndüm. Döndüğüm yer 455 değilde 1 nolu sıra oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.. Teşekkür ederim [e...
gönderen thedayi
Çrş Mar 09, 2022 12:38 am
Foruma Git
Konuya Git

Iptv birleşik krallık (ingiltere) kanallari

Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim, muazzam bir iş çıkarıyorsunuz Eşim ingiliz , iptv dünya kanallarında birleşik krallık kanallari nalesef çalışmıyor, bbc kanallari olsun, channel 4 channel 5, itv kanallari dahi olsa bizim için çok güzel olacak zira kendisi Türkiye'de yaşadığı için malu...
gönderen tengildet
Cum Mar 11, 2022 2:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.03.2022)

Uygulama güncellemeleri verildi. Detay ilk mesajda.
gönderen tengildet
Cum Mar 11, 2022 4:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.03.2022)

fb_44 yazdı:
Cum Mar 11, 2022 4:47 pm
tengildet yazdı:Sıra da favori kanal listesinde kanal sıralama düzenlemesi vardır inşaallah.
maalesef sistemle uyumlu değil. Yani yapılabilir ama sunucuya yükü fazla olacaktır. İleride ne olur bilmiyorum.