24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

31 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen Redo1980
Pzt Mar 14, 2022 12:23 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.03.2022)

Merhaba. Walking dead dizisi için listedeki üç site de medya bulunamadı diyor. Bir çözüme kavuşturmak mümkün müdür. Dediğiniz gibi sitede, yani o siteler yeniden koyarlarsa olur aksi mümkün değil çünkü biz video eklemiyoruz veya yüklemiyoruz. Teşekkürler. Peki diziyi yayınlayan yani izlenebilen baş...
gönderen staluer
Pzr Nis 10, 2022 12:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.04.2022)

Merhaba, Kendi İpTv kısmında kanal değiştirdikten sonra ekrana çıkan player ile ilgili kısımlar, yani play pause ikonları, zaman çubuğu vb. gibi bunları görmesek olmaz mı? Ekranda bir süre kalıyor bunlar ve rahatsız edici. Kanal değiştirmeye bile engel oluyor. Bu kısımda kanal değiştirdiğimizde ekra...
gönderen dmtry
Pzt Nis 11, 2022 4:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Izlemeye Devam Et Hk

Merhabalar benım tavsıyem rıcam da buna benzer oldugu ıcın baska konu acmak ıstemedım,filmlerde izledıgımız fılmın ustunde tık ısaretı var ızlendıgıne daır fakat dızılerde yanı bolumlerınde malesef yok bu tık ısaretını dızılerın ızlenen bolum lerıne de koymanız mumkun mu acaba sımdı den tesekkurler
gönderen dmtry
Pzt Nis 11, 2022 10:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Izlemeye Devam Et Hk

O zaman ya benım kullandıgım versiyon eski yada sız yanlıs bılıyorsunuz cunku son ızledıgım dızı sekmesıne gırdıgım de cıkan en son bolum sııralaması ıle gorunuyor ızledıgım son bolum degıl uygulamanında guncelleme kısmı acık cevap ıcın tekrar tesekkur.
gönderen tengildet
Pzr Nis 17, 2022 11:36 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.04.2022)

Üst sırada yazmıştım ama olumlu veya olumsuz her mesaja dönüş yaptığınızı gördüğüm için görmemiş olacağınızı düşünerek tekrar yazdım. [emoji847] Üstadım şöyle bir şey mümkün olabilir mi diye sormak istiyorum. IPTV listelerinden oluşturduğumuz favori kanal listemiz var. Kanal listemizi görmek istedi...
gönderen merakli42
Sal Nis 19, 2022 8:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.04.2022)

Merhaba ,yeni guncelleme surumunu firestick hd cihazin a yeniden kurdum.sonuc ayni .ana ekranda seyirturk logosu gorunmuyor.tengildet usta bu sorunada bi el atarsaniz guzel olur.tesekkurler.
gönderen tengildet
Cum May 13, 2022 3:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 13.05.2022)

Uygulama güncellemeleri verildi.
Detay bu konunun ilk mesajında.
gönderen tengildet
Cum Haz 10, 2022 4:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 10.06.2022)

Uygulama güncellemeleri verildi. Detay ilk mesajda.
gönderen tengildet
Pzt Haz 20, 2022 4:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Radyo'da Ekran Görüntüsü

Radyolarda ileri geri yaptığınızda seçilen fotoğraf her kanalda ekrana gelmiyor. İlk radyo seçiminde geliyor, 2.radyo seçiminde de ekrana gelmesi için klasör içine girip çıkmak gerekiyor. Bu da kullanımı zorlaştırıyor. Düzelse müthiş olur [emoji847][emoji106] Söylediğim durum YOUTUBE RADYOLARI için...
gönderen tengildet
Cum Haz 24, 2022 10:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Balkan Ninnisi

Yarın tekrar kontrol edersiniz.
Teşekkürler.