9 uygun sonuç bulundu
- Pzr May 10, 2020 5:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Teşekkür
Merhabalar Tengildet Ustam, Ben 2014-15 yılından beri seyirtürk kullanıcısıydım. O günlerde başınıza gelen talihsiz bir rahatsızlıktan dolayı, seyirtürkten ve forumdan kopmuştunuz. Öncelikle size büyük geçmiş olsun diliyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum. Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç...
- Pzt May 25, 2020 8:53 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
Cümleten hayırlı bayramlar..
- Pzt May 25, 2020 11:33 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba Teng Usta..
Android uygulamamızdaki "gounlimited" linkleri açılmıyor. Kontrol edebilirsen sevinirim.Teşekkürler
Android uygulamamızdaki "gounlimited" linkleri açılmıyor. Kontrol edebilirsen sevinirim.Teşekkürler
- Pzt May 25, 2020 12:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung smart tv
Merhabalar Tengildet Ustam, Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç tat vermiyor, maddi durumu Android TV box almaya müsait olmayanlar için, Samsung ES serileri için eminim bir güzellik yapıp, en azından webserver yardımı ile yüklenebilen bir widget yaparsanız, ES serisi Samsung kullanıcıları a...
- Cmt May 30, 2020 3:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.0 seyirTURK Android Sürüm: 1.7 1. Genel: Fileru parser ı düzeltildi. 2. Genel: Rabbit parserlar eklendi. 3. Genel: İzlediklerim kısmı 20 video ve/veya dizi ile sınırlandırıldı. 4. Genel: Rabbit Filmlere bir kaynak daha eklendi. 5. Genel: Artık Fileri tamamen izlerseniz ya...
- Pzr May 31, 2020 9:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Jason Statham Filmleri
Merhabalar Tengildet Ustam,
Seyirtürkümüze Jason Statham filmleri ekleme imkanın varsa ekleyebilirsen sevinirim. Teşekkürler.
Seyirtürkümüze Jason Statham filmleri ekleme imkanın varsa ekleyebilirsen sevinirim. Teşekkürler.
- Prş Haz 04, 2020 2:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Haz 12, 2020 8:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
tizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ? Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur. O şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim...
- Cum Haz 12, 2020 10:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git