27 uygun sonuç bulundu
- Cum May 22, 2020 3:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim.
- Çrş Haz 10, 2020 8:43 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Diziler
Selâmun aleyküm,1kere merak edip 3-5 dakika izlediğim diziler favorilerime eklemediğim halde izlemeye devam et alanından silinmiyor. İzlemeye devam et alanında gizli ol seçeneği ve ya geçmişi temizle özelliği olabilir mi? Bir de Iptv de kanalları kendi isteğimize göre sıralayabilirmiyiz.Emekleriniz ...
- Cmt Haz 20, 2020 7:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba,Radyolar başlığı altında arkası yarın bölümü çalışmıyor. Iptv favorilerde kanal sıralaması yapmak mümkün olur mu? Program daha iyi ve hızlı olmuş,kasma yapmıyor. Emeklerinizden dolayı çok teşekkürler,işleriniz de kolaylıklar ve başarılar dilerim.
- Sal May 18, 2021 1:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Videolarda takılmalar ve kopmalar, ilk açılışta logoda takılı kalma hakkında
Videolarda ki takilmalar playerdan olabilir mi?
- Çrş Haz 09, 2021 3:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uygulama içinde ki yenilikler bölümünde sürüm 99.3 gösteriyor ama uygulamar özellikleinde 99.4 gösteriyor. Sıkıntı değil
- Sal Haz 22, 2021 2:27 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Selam,Mi box3 kullanıyorum videoyu ileri almak istediğimde donma yaşıyorum tekrar tekrar geri çıkmak zorunda kalıyorum. Anladığım kadarıyla player değişmiş ileri geri simgeleri de göremiyorum. Teşekkür ederim.
- Prş Eyl 16, 2021 8:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Selamun Aleykum, güncelleştirme yapacağınızı okudum playerda kumanda etme sorunları mevcut bu konuda iyileştirme yapabilirseniz iyi olurdu. Teşekkürler işlerinizde kolaylıklar dilerim. Bizim kullandığımız cihazlarda kumanda ile ilgili bir sorun yaşamıyoruz. Takdir edersiniz ki yaşasak bu bahsettiği...
- Sal Eyl 21, 2021 11:28 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Selâmun Aleyküm,üstad uygulamada iyileştirme yapmışsın teşekkürler. Eline emeğine sağlık kolay gelsin.
- Pzt Kas 29, 2021 12:18 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Selămun aleyküm ,üstad son güncelleme ile uygulama cihazda daha iyi,hızlı ve stabil çalışıyor güncelleme için teşekkürler . Cihaz Mi box3
- Çrş Oca 19, 2022 12:40 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
Güncellenen film bildiriminde ki "Tamam" seçeneği yerine Teşekkürler gibi bir kelime olsa daha iyi olur mu?