Bir iki gün içinde bir güncelleme vereceğiz. Umarım sorununuz düzelir.muratates1973 yazdı: ↑Cum Eyl 17, 2021 6:26 pmSelemun aleyküm,üstad diziler açılmıyor geri yapıp çıktığımda hitit ambleminde takılı kalıyor. Cihaz mibox3 önbellek ve veri temizliği yapmama rağmen düzelmedi, başka yapabileceğim bir şey var mı? Kolay gelsin.
46 uygun sonuç bulundu
- Cmt Eyl 18, 2021 12:34 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
- Sal Eyl 21, 2021 8:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Moral veren bu cümleniz için ben teşekkür ederim. Uzaktan bu kadar oluyor ancak uygulama güncellemesini verdiğimizde daha iyi olacak umuyorum.muratates1973 yazdı: ↑Sal Eyl 21, 2021 11:28 amSelâmun Aleyküm,üstad uygulamada iyileştirme yapmışsın teşekkürler. Eline emeğine sağlık kolay gelsin.
- Pzt Kas 29, 2021 12:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Selămun aleyküm ,üstad son güncelleme ile uygulama cihazda daha iyi,hızlı ve stabil çalışıyor güncelleme için teşekkürler . Cihaz Mi box3 Geri bildiriminiz için çok teşekkürler. Olumlu geri bildirimleri ,bir kaç dostumuzdan aldıklarımız hariç, nadir alıyoruz. Uygulamadaki deneyiminizi rahatlatabild...
- Cmt Ara 11, 2021 2:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler.muratates1973 yazdı: ↑Cmt Ara 11, 2021 12:37 pmselămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü?
- Cmt Ara 11, 2021 3:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
selămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü? değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler. Ustam Üyeler arasında Film dizi paylaşımı yanısıra nacizane bir öneri olarak daha önce yapan arkadaşlarımız vardı tekrar Portal yapamazlarmı?Siz...
- Pzt Ara 20, 2021 6:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
bizde kızma olmaz. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın. Sadece durumu anlatmaya çalıştım.
- Pzt Oca 10, 2022 12:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni güncelleme ile düzelecek. Test eden arkadaşlar problem olmadığını iletti. Dilerseniz sizde özel mesajınıza gönderdiğim linkten indirip deneyebilir ve sonucu iletebilirsiniz
- Çrş Oca 19, 2022 12:43 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
Güncellenen film bildiriminde ki "Tamam" seçeneği yerine Teşekkürler gibi bir kelime olsa daha iyi olur mu? Bencede gayet güzel olur. Nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim. Ancak Bir bildirim olarak düşünelim ve bildirimi kapatmak için genel geçer kural tamam veya okey tuşunun olmasıdır...
- Sal Şub 01, 2022 5:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
Selâmun aleykum ,vip olan aynı hesaba bağlı 3 cihazın izledikleri favorileri vs. vip özelliğine bağlı ayrıcalıklar cihaza özel olma imkânı var mı yapilabilir mi ya da zor bir şey mi bilmiyorum ama kızımın izlediklerini ben ,benim izlediklerimi kızımın görmesini istemiyorum doğrusu 🤔😊.|Teşekkür eder...
- Cum Nis 01, 2022 3:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
HAYIRLI RAMAZANLAR
HAYIRLI RAMAZANLAR HAYIRLI CUMALAR
Sana özel bir video gönderdim şuna bir bakhttps://wishenger.com/hsbn/tr/?f=osmank ... sSJ7E.link
Sana özel bir video gönderdim şuna bir bakhttps://wishenger.com/hsbn/tr/?f=osmank ... sSJ7E.link