24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

46 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzr Eyl 17, 2023 5:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.09.2023)

Homers on sayesinde otomatik oynatmada ki sorun çözüldü. seyirTURK ü Sayfam dan açılan üyeler bu sorunu yaşayabilirler. Geçici olarak açılış sayfasını film veya dizi yapabilirler.
gönderen ali1976
Pzr Eki 29, 2023 6:29 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.10.2023)

Son yapılan güncelleme ile türkçe dublaj izleme kısmen düzelmiş,, fakat düzelmeyen de var,, keyifle takip ettiğim shild ajanları dizisi hala türkçe dublaj seceneği olan kısımda alt yazı olarak çıkıyor, türkçe istememdeki sebep alt yazı takiplerini yapamıyorm gözlerim rahatsız,, acaba sorun dizinin k...
gönderen tengildet
Pzr Eki 29, 2023 1:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.10.2023)

@ali1976 Teşekkürler. Geri bildiriminizi değerlendirme listemize aldık, kontrol edip düzeltme varsa düzelteceğiz. @Mersis Homersın çözümü işe yaramazsa eklentiyi kaldırıp repodan yeniden kurmayı deneyiniz. Bazen güncelleme sırasında oluşan kısa bir internet kesintisi yada sistemdeki bir duraklama Ek...
gönderen ali1976
Cum Kas 03, 2023 9:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 03.11.2023)

son güncelleme ile düzelen türkçe dublaj izleme için teşekkürler,, geçen türköe dublaj seçenekler için yazdığım mesajda bir diziyi belirtmeyi unutmuştum şimdi aklıma geldi,, ben size bldirim yapayım (agatha christie'nin marple'i) isimli dizisini setyir türk'tetürkçe dublaj izliyordum fakat şimdi yok...
gönderen tengildet
Sal Şub 06, 2024 11:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

ÖNEMLİ !!! Android APK sının zorunlu manuel güncellemesi ve site adresi değişikliği hakkında.

"BU MESAJ ARTIK GEÇERSİZDİR UYGULAMAYINIZ!!!!!!" Android uygulamasını kullanan kullanıcılarımızın 1 kereye mahsus olmak üzere, uygulamalarını sitemizden indirerek manuel olarak güncellemesini istiyoruz. Kurulu uygulamanın üzerine direk kurulum yapabilirsiniz. Alan adını aldığımız firmanın...
gönderen tengildet
Pzr Şub 11, 2024 4:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 02.02.2024)

muratates1973 yazdı:
Pzr Şub 11, 2024 4:33 pm
Uygulama içinden foruma, kullanıcı klavuzu üzerinden siteye bağlanmıyor. seyirturk. net olarak arama yapsamda tk olarak açılıyor.
Maalesef google ın indexlemesi bir kaç günü alıyor.
Bir kaç gün bu durumda kalacağız. Eğer eski adresimizi açtıramazsak.
Geri bildiriminiz için teşekkürler.
gönderen tengildet
Cmt Mar 23, 2024 1:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 15.03.2024)

kontrol edelim. teşekkürler.
gönderen tengildet
Pzt Nis 01, 2024 1:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.03.2024)

Çokda mümkün değil ama kontrol etmemiz için dizilerin adlarını alabilir miyim?
gönderen deşarj
Prş Nis 04, 2024 6:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

muratates1973 yazdı:
Prş Nis 04, 2024 4:12 pm
Selam, mibox 4 te uygulama açılmıyor sorun olabilir mi .
Ben genellikle tabletde kullanıyorum ama mesajınızı görünce mibox s 4K cihazımı takıp baktığımda sorunsuz açıldı.Sorun sizde sanırım önbellek temizleyip bir deneyin.
gönderen tengildet
Cum Nis 05, 2024 1:51 am
Foruma Git
Konuya Git

muratates1973 her açtığınızda sürekli güncelleme var diyorsa: 1. mi box a play storedan downloader isimli programı indirin (turuncu renkli bir uygulamadır) 2. kurun ve açın adres satırına indirme adresimiz olan https://seyirturk.net/indir yazıp uygulamamızı indirin, idirme bittiğinde otomatik kurma...