56 uygun sonuç bulundu
- Cmt Mar 08, 2025 2:09 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull
Modem ayarlarına girip dns değiştirdim düzeldi. Nasıl yapılacağını sohbet odasında yazdım. Modem ayarlarına girmek için, yukarıdaki adres çubuğuna 192.168.100.1 yaz. Kullanıcı adı :admin, şifre ilk yapıldığı zaman admin yeni şifre girildikten sonra gelişmiş seçenekler, temel, tanımlı dns seç ilk sa...
- Çrş Eyl 17, 2025 1:02 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
Mesela var bunlar yeni bölüm eklendi diyor ama medya açmıyor... Esref rüya desen öyle. Acaba onlardamı bır sıkıntı var dıye başka başka bır suru dizi film denediö yerli yabancı hıcbırını açmıyor. Eee sadece youtubede olan dizileri izliceksek orda da premiumuz reklam girmiyo buraya gerek kalmado deme...
- Pzr Şub 15, 2026 9:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tüm film ve dizilerde geçerli olmak üzere Android uygulamasında açabildiğim linkler Kodi eklentisi nde "medya bulunamadı" Uyarısı veriyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
- Sal Şub 17, 2026 5:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhabalar. Bende de böyle yapıyor. 2 pc de de aynı sorun var. Hicbir dizi veya film açılmıyor. kodiden pc de kullanıyorum.
- Sal Şub 24, 2026 2:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tümünde aynı sadece snefly ye ait linkler açılıyor . yayınlanan dizi yada film kaynağında "snefly" yoksa hiçbiri açılmıyor
- Cum Mar 06, 2026 1:10 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Maalesef son zamanlarda linkler mi guncellenmiyor yoksa kodlar mi bilemedim. Ama çoğu link çalışmıyor. Mesela hdfilmcehennemi, dizimia, senefil, fullhdfilm vb gibi çoğu link açılmıyor. Ve mecburen sitesine gidip oradan izliyorum. Size 3-4 yıldır vip üyeyim eskiden bu gibi sorunlar az olurdu fakat ya...