47 uygun sonuç bulundu
- Prş May 28, 2020 1:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme
seyirTURK te radyo çalarken ekranda animasyon olsun isterseniz Kodinin bir özelliğinden faydalanmak gerekiyor. Bu videoda onu göstermeye çalıştık. Siz Milkdrop yerine Kodi listesindeki diğer eklentileride (Milkdrop2 vb) kullanabilirsiniz.
- Cum May 29, 2020 4:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.0 seyirTURK Android Sürüm: 1.7 1. Genel: Fileru parser ı düzeltildi. 2. Genel: Rabbit parserlar eklendi. 3. Genel: İzlediklerim kısmı 20 video ve/veya dizi ile sınırlandırıldı. 4. Genel: Rabbit Filmlere bir kaynak daha eklendi. 5. Genel: Artık Fileri tamamen izlerseniz yad...
- Cum May 29, 2020 5:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Elinize sağlık.
12. Android: Bazı cihazlarda özelleştirmede alan seçimi yapmak için alanların üzerine gelnemiyordu, deneme şansımız olmadığı için sadece düzeldiğini umuyoruz
Android 7 sorun aynı devam ediyor.
12. Android: Bazı cihazlarda özelleştirmede alan seçimi yapmak için alanların üzerine gelnemiyordu, deneme şansımız olmadığı için sadece düzeldiğini umuyoruz
Android 7 sorun aynı devam ediyor.
- Pzt Haz 01, 2020 6:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Birazda gülelim :)
Sosyal medyadan görüp çok güldüğüm resimler
- Cum Haz 05, 2020 5:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Duraklama Problemi Kolay Çözüm
Birçoğunuz biliyordur ama benim gibi gözünden kaçıranlar için Kodi Maintenance uygulaması kurulum ve ayarlarının videosuna buradan ulaşabilirsiniz şahsen ben çok başarılı buldum ve oldukça etkili oldu benim emektar bilgisayar ve androidbox cihazlarımda. https://www.youtube.com/watch?v=nUOBXKH4kqk bu...
- Cum Haz 05, 2020 9:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi
Radyolar kısmına Arkası Yarın - Radyo Tiyatroları eklendi, iyi dinlemeler. Dinleyicileri bilir, tadı bir başkadır.
- Cmt Haz 06, 2020 5:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi,
Böylece birçok aykırı film eklenmiş oldu, iyi seyirler.
Böylece birçok aykırı film eklenmiş oldu, iyi seyirler.
- Pzr Haz 07, 2020 1:45 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Haz 07, 2020 2:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Haz 08, 2020 2:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)
iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)