47 uygun sonuç bulundu
- Cmt Tem 04, 2020 3:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi film/Video download
İddialı gelebilir ama evimde dünyanın en iyi film, dizi, belgesel, müzik arşivi vardı. Bir gün kafam bozuldu hepsini parçalayıp çöpe attım. Çünkü internetten herşeyi bulup izliyorum, dinliyorum. Miras bırakmak'da yeni nesile gereksiz (miras diyince nakit, altın vs anlıyorlar).😂 50 yıl önceki düşünce...
- Pzt Tem 06, 2020 5:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
“Maestro” Ennio Morricone 91 yaşında hayatını kaybetti
“Maestro” Ennio Morricone 91 yaşında hayatını kaybetti Pek çok ünlü filmin müziklerinde imzası bulunan, Oscar ödüllü besteci Ennio Morricone, İtalya’nın başkenti Roma’da hayatını kaybetti. İtalyan haber ajansı ANSA, Morricone’nin Roma’daki evinde düştükten sonra bir kliniğe yatırıldığını, ancak müd...
- Pzt Tem 13, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV bölümü güncellenmiştir. (02.09.020)
IPTV bölümünde IPTV1 hariç tüm listeler güncellenmiştir.
- Cmt Ağu 29, 2020 11:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.
30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken aziz Atatürk'ü, çalışma arkadaşlarını ve şehitlerimizi minnetle anıyorum.
- Pzr Ağu 30, 2020 1:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.
Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.
- Pzr Eyl 13, 2020 5:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Benzer film önerisi, yönetmen ve filmleri, senarist ve filmleri, oyuncular ve filmleri menüsü ön çalışma
Şu anda durum bu senarist, yönetmen ve oyuncu resim ve bilgileri eklendikten sonra güncelleme verilecek.
Ellerine sağlık TeJR.
- Cum Eyl 18, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
18.09.2020 tarihinden itibaren Android 5.0 ve üzerini destekliyoruz.
TeJR ın çabaları ile artık Android 5.0 ve üzerini destekliyoruz. Umarım düzgün çalışır. Olursa sorunları buradan paylaşırsanız çözüm bulabiliriz.