52 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cmt Ağu 29, 2020 11:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken aziz Atatürk'ü, çalışma arkadaşlarını ve şehitlerimizi minnetle anıyorum.
gönderen osmanke
Pzr Ağu 30, 2020 1:37 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.
Resim
gönderen birali
Prş Eyl 10, 2020 8:35 am
Foruma Git
Konuya Git

"Bilginiz olsun"

“Dünyadaki en önemli şeylerin çoğu, hiç umut gözükmediği halde denemeye devam edenler tarafından gerçekleştirilmiştir.”
~Dale Carnegie
gönderen tengildet
Pzt Kas 09, 2020 7:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Atamızı Anıyoruz 10 Kasım

ata.jpg
Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da atamızı özlem ve saygıyla anıyoruz. Huzur içinde uyu.
gönderen yildo
Pzt Kas 09, 2020 8:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Atamızı Anıyoruz 10 Kasım 2020

atam onunde saygiyla egiliyorum seni unutmuyacaz unutturmaya calisanlara hep hatirlatacagiz
gönderen ashrmeT
Pzt Kas 09, 2020 11:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Atamızı Anıyoruz 10 Kasım 2020

"Yukardaki tüm mesajlara katılıyorum ve saygılarımı gönderiyorum."
Hasretle anıyoruz ve yolundan sonsuza kadar ayrılmayacağız.
gönderen tengildet
Çrş Kas 11, 2020 8:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: KARABAĞ'DA HAK YERİNİ BULDU!

En az senin kadar sevindim. Haksızca işgal edilmiş toprakların özgürlüğüne kavuşmasını büyük mutlulukla karşılıyorum. Bu mücadelede hayatını yitirmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara büyük şifa diliyorum. Azerbaycan'lı kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
gönderen deşarj
Çrş Kas 11, 2020 9:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ne kadar sevinçliyim ne kadar mutluyum anlatamam kardeşim.Hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet Gazilerimize acil şifalar dilerim.
gönderen yildo
Çrş Kas 11, 2020 11:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

azeri kardeslerimiz kadar sevindik karabagin ermeniisgalininden kurtarilmasina kutluyorum azeri gardaslarimza