Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tüm dostlarımızın yeni yılının huzurlu ve mutlu geçmesi dileği ile, mutlu yıllar diliyoruz.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
5 uygun sonuç bulundu
Geri dön
- gönderen abc1932
- Cmt May 30, 2020 10:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android uygulamadaki Sayfam kısmına 5 tane element yerleştirmemizi izin veriyor bu sayı 8-10 tane olursa tadından yenmez
Elementlere Türde eklenmeli Örnek Filim türleri
Örnek Resim

- gönderen abc1932
- Pzt Haz 01, 2020 6:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTürk uygulamasını netflixin ki gibi olmasını istiyorum ve ya en azından aşağıdaki gibi özellikler gelirse çok güzel olur . - Menü Barları Sol tarafta ve açılıp kapanır seklinde olması. - Filmin ve Dizinin üstüne gelince konusu çıkması - Filmin ve Dizinin üstüne gelincen 5 saniye sonra fragman o...
- gönderen abc1932
- Sal Haz 02, 2020 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bende android için konuşuyorum .
Benim dediğim türlerin bir tanesi değil bütün türleri koymak istiyordum.
bunun gibi ama android için

- gönderen abc1932
- Cmt Tem 11, 2020 11:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Benim sayfan Özelleştirme sınırını 4 ne zaman çoğaltmayi düşünüyorsunuz