Merhaba,
şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.
6 uygun sonuç bulundu
- Pzt Haz 01, 2020 2:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Merhaba, şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.SEYİRTÜRK.PNG belki bizim sunucumuz enge...
- Pzt Haz 01, 2020 2:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)
Merhaba, şu sıralar yaklaşık 2 gündür." İnternet bağlantınız yok yada sunucu ile temas kulumıyor tarzımda mesaj alıyorum. İnternet sıkıntım yok. neden olabilir. kodi de başkaları çalışmakta sadece seyirtürk çalışmıyor.Tekrar yükledim ayarları sıfırladım.SEYİRTÜRK.PNG belki bizim sunucumuz enge...
- Pzt Haz 01, 2020 4:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bu arada Norton Güvenli Web buraya uyarı vermekte satura.tk açma diye uyarmakta download işlemini andraid için engellemektedir. Teşekkür ederim Kolay Gelsin. herhangi bir şey yok, Norton un halt yemesi :) Yanlış anlaşılmasın ben sadece uyarmak istedim. Norton bunu bir çok sitede yapabiliyor ama han...
- Cmt Oca 21, 2023 1:35 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.01.2023)
Repoya mı giremiyor, eklentiyi kurdunuz rklentiye mi giremiyor. Eklenti kurulu ve giremiyor ise eklenti sürümü nedir? Repo ya girmekte kurulum yapılıyor. 3.57.0 seyirturk sürümü - KODI 20 - Google Tv 12 sürüm. İki farklı cihazda sıkıntı olmakta her iki cihaz da Chromecast Google Tv. Ama Windows Kod...
- Pzt Tem 29, 2024 2:00 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.07.2024)
@mebe Gizli sekmede yada başka bir tarayıcıdan indirme yapın, bazen tarayıcılar ön bellekleri yüzünden bu tür bir soruna neden oluyor Teşekkür ederim hallettim. Fakat şimdi şöyle bir sorun var. Örneğin 1. sezon 15 bölümü izledin 16 ya geçiyor fakat programdan çıktın ve sonra tekrar girip izlemek is...