14 uygun sonuç bulundu
- Cmt Haz 06, 2020 3:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tv box imda 1.8 sürümüne guncelledim. açılıyor kapat hatası verip uygulama kapanmaya başladı.sonrada cihazı restart edinceye kadar tekrar program açılmıyor. android sürüm 7.1.2 cihazım mbox m8spro - 8 cekirdek, 3gb ddr4 ram, 32gb dahili hafıza. 1.7 sürümünde hiç bir sorun yoktu. Eski versiona dönmek...
- Cmt Haz 06, 2020 5:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bu sorunu yaşayanlar üyelik girişi yapmışmıydınız evet üye girişi yapmıştım. Hata verdikten sonra data yı clean yapıp tekrar denedim yine başarısız. Ben Mouse Kullanıyorum. Herhangi bir film e girip vazgeçip geri döndüğümde oluşuyor hata. Programı silip tekrar indirip kurdum şimdi. Programa girdi. ...
- Cmt Haz 06, 2020 7:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bu sorunu yaşayanlar üyelik girişi yapmışmıydınız evet üye girişi yapmıştım. Hata verdikten sonra data yı clean yapıp tekrar denedim yine başarısız. Ben Mouse Kullanıyorum. Herhangi bir film e girip vazgeçip geri döndüğümde oluşuyor hata. Programı silip tekrar indirip kurdum şimdi. Programa girdi. ...
- Cmt Haz 06, 2020 7:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Selam herkese, Ana sayfa'da filmlerin kaymaması sorununda nedeni tespit ettik çözmek için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki kesin bir zaman veremiyorum şuan. Açılmama veya kumanda input'uyla çalıştırmayı durdurma nedenini de araştırmaya devam ediyoruz. Geri dönüşünüz ve desteğiniz için teşekkürler. kay...
- Cmt Oca 30, 2021 10:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 12.01.2021)
Son çıkan yamada TVbox ımda bazı kısayollarda Program hata veriyor kapanıyor
Kral Sakir Mikrop Avcilari: diziplus linkin 2 sindede yapıyor.
Genelde diziplus dan kaynaklanıyor.
Monster Hunter: 1.link Filmakinesi
Hatayı bulabilmeniz adına bu Linkleri verdim. Vip üyeyim. Böyle hatalar almak hoş olmuyor.
Kral Sakir Mikrop Avcilari: diziplus linkin 2 sindede yapıyor.
Genelde diziplus dan kaynaklanıyor.
Monster Hunter: 1.link Filmakinesi
Hatayı bulabilmeniz adına bu Linkleri verdim. Vip üyeyim. Böyle hatalar almak hoş olmuyor.
- Cmt Oca 30, 2021 11:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 12.01.2021)
monster hunter 1.link Filmmakinesi tr altyazı bunda da hata veriyor aynı.
Ayrıca bu filmin sinema çekim olmayanı yok mu berbat kalite
Ayrıca bu filmin sinema çekim olmayanı yok mu berbat kalite
- Çrş Şub 03, 2021 7:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.02.2021)
Monster Hunter Uğur Filmindeki Linkler Film ile alakalı olmayan baska bir filme ait. AYrıca haftalar önce otomatik olarak bildirilen hatalı Linkler hala duruyor birçok filmde. Bildirilmiştir diyor. Gerçekten bildiriliyor mu ? Bildiiliyorsa Neden güncellenmiyor. Linkleri oto check yapan bir script ya...
- Cmt Şub 06, 2021 5:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.02.2021)
Evet durumunuzu FArkettim. Bir önerim var program güncelleme ile ilgili. PArserlar değişiyor ve siz güncelleme yayınlıyorsunuz ya. Kaynak çekme işi yani parser döndürme işini sabit bir kısayol linki ile DB den çekse. Sizde sadece db de değişiklik yaparsınız parser değişince. Herseferinde güncelleme ...
- Çrş Nis 28, 2021 2:16 am
- Foruma Git
- Konuya Git
FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI
FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI
4k olarak kaydı seçmeme ragmen 1080p oynatıyor
tv 4k tv box 4k. youtube 4k videolarını ve trt4k yı sorunsuz izleyebiliyorum. Sorun programda mı baska yerde mi?
4k olarak kaydı seçmeme ragmen 1080p oynatıyor
tv 4k tv box 4k. youtube 4k videolarını ve trt4k yı sorunsuz izleyebiliyorum. Sorun programda mı baska yerde mi?
- Çrş Nis 28, 2021 8:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI
50 mbitlik internet kullanıyorum. Speed testde de 48mbit civarında çıkıyor. Dediğiniz gibi 4k gibi gosterip 2k olan link olabilir. Diğer baska streamlerde 1080-720-480 arasında kendi kendine geçiş yapana rastladım. Ama o nadir videolarda oluyor. 4k yayına sahip bir film bulursanız haber verirseniz s...