165 uygun sonuç bulundu
- Sal Nis 07, 2020 9:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: BeratKandili’niz Kutlu Olsun
Rahmani iklimin kalplerde hissedildiği, bir anın bir ömre bedel olduğu bu mübarek gecede dualarda buluşmak dileğiyle, Beraat Kandilin mübarek olsun.
- Çrş Nis 08, 2020 1:31 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
bu zor imtihandan Allah enaz zararla cikarsin..Allah mubarek gecede yardim eylesin..arkadaslar burda birakin bedava paraylabile yok millet tsortlerden mnaske yapiyo..
insan elindekilerin kiymetini kaybedince anliyo
insan elindekilerin kiymetini kaybedince anliyo
- Prş Nis 16, 2020 8:24 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
sanırım bu hocam bir bakın size zahmet Merhaba,. Windows kullanıcı adınızdaki "İ" harfi sıkıntı yaratıyor. Windowsda yeni bir kullanıcı oluşturun. içinde mümkünse türkçe harf olmasın, oluşturduğunuz kullanıcı ile giriş yapın windowsa oradan deneyin. Veya dilerseniz bir sonraki güncellemey...
- Prş Nis 23, 2020 7:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Bayramımız kutlu olsun.
- Prş Nis 23, 2020 10:46 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.Nice 100.yıllara sağlıkla,huzurla barışla.
- Pzr May 03, 2020 11:42 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 3MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tüm TÜRK kardeşlerimizi kutluyorum!
- Pzt May 04, 2020 12:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Sürüm 3.4.0 ve Android Sürüm 1.3 güncellemesi verildi. (Android 1.3.2 verildi)
Kodi Sürüm 3.4.0 Android Sürüm 1.3 1. Genel: Video başlatılırken baştan veya kaldığı yerden devam et seçeneği kondu. 2. Genel: Yıllara göre sıralama getirildi (dizi ve filmler için) 3. Genel: Dizilerde kalınan bölüm o dizinin kendi listesinde en üste konuluyor artık. Kaldığınız bölüme daha rahat ula...
- Pzr May 10, 2020 11:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Tüm annelerimizin Anneler Günü Kutlu olsun.
- Cum May 15, 2020 1:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Baba
der konusu olacak kadar manali ve anlamli
- Cum May 15, 2020 4:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Baba
Babasını genç yaşta kaybeden birisi olarak çok etkilendim.... İyi düşünülmüş bir hikaye, babasına saygı duymayan herkese ders olur inşəAllah. Amin