7 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cum Haz 19, 2020 12:17 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Selamlar... Mi android tv box kullanıyorum. Android sürümü 10 İlk problemim: Dizi veya filmlerden ne seyredersem seyredeyim yaklaşık 25 dakika sonra player kendi kendine pause'luyor. Geri dönüp yüklenmiş başka bir seçeneği tıklıyorum ve kaldığı yerden devam ettiriyorum. Henüz bu şekilde kesilmeden ...
gönderen tengildet
Cum May 20, 2022 12:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Radyo'da Ekran Görüntüsü

Selamlar. Android tv'mde radyo dinlemek istediğimde TuneIn uygulamasını kullanıyordum. Bugün uygulamada problem yaşadığım için SeyirTurk'ün radyosunu kullanayım dedim. Takılma olmadan güzel güzel dinliyoruz. Ve talebim: Radyo çalarken çıkan ekran görüntüsünü (mesela 20-30 görsellik) 30 saniyede 1 d...
gönderen tengildet
Çrş Kas 16, 2022 6:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Teşekkürler

Zaman ayırıp, seyirTURK ile olan birlikteliğinizi detaylı anlattığınız için teşekkürler. Kullanıcılarımızda gelen her geri bildirim gibi çok sevindik. Olumlu yada olumsuz, problem bildirme veya teşekkür mesajlarını her ortamdan alıyor (forum, mail, sosyal medya hesaplarımız) ilgi ile okuyup tümünü y...
gönderen tengildet
Pzr Ara 10, 2023 2:00 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Dizide eksik bölümler / DCI Banks

dizilla, dizirix, roketdizi, yabanci-dizi, sinefy, dizipub eksik linkler düzeltildi.
gönderen homers
Prş Ara 14, 2023 4:44 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında

Madde 1 ve 2 ile ilgili olarak ,bu sorunları bir kullanıcı olarak yaşamıyorum aklıma gelen farklı cihazlarınızdaki/ uygulamalardaki ön bellek ile ilgili olabileceği. Madde 3 için verilecek güncelleme ile düzeleceği forumda en son dün ifade edildi. Madde 4 ve 5 , evet linkler otomatik ekleniyor ve t...
gönderen tengildet
Cmt Ara 16, 2023 4:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında

son bir kaç gün yoğundum, yanıt veremedim kusura bakmayın lütfen.
Günlük botlar siteleri ziyaret edip, sitelerin sayfalarındaki yeni çıkanlar kısmından verileri alırlar (daha fazla bilgi veremem). Eğer site eklediği bölümleri bir şekilde haber vermemiş ise bizim botlarında haberi olmaz maalesef.
gönderen tengildet
Sal Mar 26, 2024 5:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

"Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.

Biliyorsunuz biz seyirTURK olarak medyaları bir sunucuya yükleyip bunları sizlerle paylaşmıyoruz, eğer bu şekilde olsaydı bulunamayan her medyanın yenisini sunucuya yükleyip sorunu çözebilirdik. Ancak durum böyle değil, seyirTURK'ü bir tarayıcı olarak düşünmeniz sistemi anlamanıza daha rahat yardımc...