13 uygun sonuç bulundu
- Cum May 22, 2020 11:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV ler hakkında genel bilgilendirme
Uygulamalarımızda yer alan IPTV ler internet sitelerinden bulunan free linklerdir ve belli başlı sitelerden otomatik olarak alınmakta ve filtrelenmektedir, Taktir edersiniz ki 10 binlerce kanalı elimiz ile ekleyip çıkartamayız ve hangi tv ler bir gün olur bir gün olmaz belirleyemeyiz, hele hele ölmü...
- Sal May 26, 2020 5:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi
seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi, ülkelere ve kategorilere ayrılmış şekilde.
- Pzt Eyl 28, 2020 11:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
yeni konu: https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=276 Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) ...
- Sal Eyl 29, 2020 2:35 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Eyl 30, 2020 9:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
@hoyares
düşüncelerin için teşekkürler, ayrı kaldığımızdada sizlerde benim aklımdaydınız. Sizlerle geçirdiğimiz zamanların değeri her zaman için bambaşka.
düşüncelerin için teşekkürler, ayrı kaldığımızdada sizlerde benim aklımdaydınız. Sizlerle geçirdiğimiz zamanların değeri her zaman için bambaşka.
- Çrş Eyl 30, 2020 10:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...
- Çrş Eyl 30, 2020 11:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Dostlar, 15 Ekim 2020 tarihi itibarıyla VIP sistemine geçeceğiz. Bazı özelliklerimiz artık sadece VIP olan üyeler tarafndan kullanılabilecek. Ancak temel işlevler olan tüm filmlerin, dizilerin, IPTVlerin, Radyoların (Rabbit hariç) listelenmesi ve oynatılması herkese açık kalacaktır. Film-dizi-IPTV ...
- Prş Eki 01, 2020 11:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
SeyirTurk'ün iyi bir hizmet verdiğini biliyor ve bunun karşılığında bir bağış almasını son derece uygun buluyorum. Herkesin kolaylıkla ödeyebileceği bir uygulama bekliyorum. Başarılarınızın devam etmesini gönülden desteklerim.
- Cum Eki 02, 2020 3:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim.
- Cum Eki 02, 2020 4:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...