7 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen GuCLu
Cum Haz 26, 2020 10:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: iptv player tavsiye?

Android televizyonlar için , yada android boxlar için onlarca program denemiş biri olarak sıralama şu şekil bana göre;
1- Tivimate Full versiyon yada modlu
2- İmplayer
3- İptvsmarters
4- Xciptv player
5- Ott Navigator

Mac adresine göre bakacaksan , bunda m3u çalışmaz.
Stbemu Pro programı.
gönderen GuCLu
Cmt Haz 27, 2020 10:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Önceden de atmış olduğum bana ait olan filelinked kodunda da var çoğunluğu. Filelinked.com adresinden apk indirip kurarsanız. Kod 55895489 pin 2020 . Var olan uygulamanın yenisi çıkarsa güncellenir. Günlük güncelleniyor zaten filelinked içine attığım uygulamanın yenisi çıktı ise. Genelde modlu ve an...
gönderen tengildet
Pzr Haz 28, 2020 12:29 am
Foruma Git
Konuya Git

Mr. Bean i tanımayan var mı? Öyleyse yarını bekleyin IPTV8 listesine kanalı gelecek :)

Evet zahmet edip konuya bakanlara Mr. Bean in resmini koyalım :)

Resim
gönderen GuCLu
Pzr Haz 28, 2020 9:41 am
Foruma Git
Konuya Git

İptv extreme Pro o kadar denemeler sonucu daha mantıklı bana göre çoğu şey özelleşebiliyor çok detaylı diyebilirim. Buffering özelliği vs. de var. Tabi iyi demek de şöyle her program kişiye özel benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir herkesin isteği program beklentisi farklı kaç gündür araştırıyo...
gönderen tengildet
Pzr Haz 28, 2020 11:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Astronotlarla uzay yürüyüşü mü? Daha neler? Astronot TV (NASA) IPTV8 de yarın sizlerle. (Eklendi 29.06.2020)

Astronotlarla uzay yürüyüşü mü? Daha neler? Astronot TV (NASA) IPTV8 listesinde yarın sizlerle 24 saat uzay yürüyüşü kanalı, astronotlarla tamir yapın, uzayda yürüyün ve dünyayı uzaydan görün :)

Resim