1174 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt Mar 18, 2023 12:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 18 Mart Çanakkale zaferi
Başta Atatürk olmak üzere bu zaferi kazananları minnet ve şükranla anıyoruz.
- Cum Mar 24, 2023 10:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 03.03.2023)
@okidoki1905,
@03sinanpasa,
Sorun sunucu kaynaklıymış hosting sunucunun adresini değiştirmiş ancak haber vermeyi unutmuş.
Kodi kullanıyorsunuz muhtemelen. Kodi'de seyirTURK önbelleğini temizleyip Kodi'den çıkıp tekrar deneyin lütfen.
@03sinanpasa,
Sorun sunucu kaynaklıymış hosting sunucunun adresini değiştirmiş ancak haber vermeyi unutmuş.
Kodi kullanıyorsunuz muhtemelen. Kodi'de seyirTURK önbelleğini temizleyip Kodi'den çıkıp tekrar deneyin lütfen.
- Prş Mar 30, 2023 2:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi 20 de .zip sorununun çözümü.
Repo kurulduktan sonra, eklentinin yüklenmesi için repodan kur seçilmeli ve oradanda Video addons kısmı seçilmeli ve seyirTURK eklentisine tıklanarak kurulmalıdır. Siz bu adımlardan hangisinde takılıyorsunuz?
- Pzt Nis 03, 2023 1:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Favori sıralama değiştirme
merhaba arkadaşlar favori sıralamasının yanısıra bir önerim olacak ek bir yada daha fazla favori listesi oluşturulamaz mı Mesela ulusal haber spor müzik olarak favorileri kategorilere ayırabiliriz. Ha birde zapping yaparken kanal ismi ekranda görünse bence güzel olur Emeğinize sağlık Önerileriniz i...
- Cum Nis 07, 2023 5:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 07.04.2023)
Uygulama güncellemeleri verildi. Detay ilk mesajda.
- Cum Nis 14, 2023 2:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK IPTV bölümüne Kendi listenizi eklemek isterseniz bir örnek birkac bin kanal bir arada bir liste
Kontrol ettik günlük yenileniyor kendi listeniz yani Kendi IPTV listenize girdiğinizde eğer aynı gün içinde daha önce girdiyseniz güncellenmiyor ancak farklı bir gün de girmişseniz son haline güncelleniyor.
- Cum Nis 21, 2023 12:51 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Ramazan bayrami kutlama mesajlari
Bu yılda Ramazan Bayramına kavuştuk.
Herkese mutlu bayramlar diliyorum.
Herkese mutlu bayramlar diliyorum.
- Cmt Nis 22, 2023 7:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.
- Pzt May 01, 2023 2:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI
Yaşasın 1 Mayıs.
- Pzt May 01, 2023 7:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Özellik Ekleme İsteği
Merhaba arkadaşım bende philips tv var android olarak. Bir filmi açtığımda altta ve üste siyah barlar var. Ben o barları görmek istemiyorum. Ama playerda böyle bir özellik göremedim. Belkide ben farketmedim. Her film farklı en/boy oranına sahip olabilir, bir dilm 16:9 a tam otururken bazı filmler 1...