1174 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt May 15, 2023 8:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Admini kınıyorum
Telegram grubundan akp propagandasi yapıp karşıt görüş yazınca telegram grubundan engellemis. Bu şekilde bir ticaret olmaz. Orası kişisel grup değil. Sen siyaset yapıyorsan küfür hakaret olmadığı sürece herkes siyaset yapabilir orda. Siyaset yapan kisiyide engellemek neyin nesi? Birdaha söylüyorum ...
- Sal May 16, 2023 3:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İzlemeye devam ettiiğim dizler kayboluyor.
uygulama kullanıcı adınızı bana özel mesajla gönderin kontrol edelim.
- Çrş May 17, 2023 10:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kullanıcı adınızı gönderdiğiniz için teşekkürler, Sistemi kontrol ettik ancak hesabınız ile ilgili bir sorun bulamadık. Biraz daha bu olayı, dilerseniz, takip edip bana bir iki kaybolan dizi ismi verebilirseniz ve bu dizileri nerede kaybolduklarını yazabilirseniz (örneğin favorileri kısmı, izlemeye ...
- Cum May 19, 2023 12:08 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
- Prş May 25, 2023 12:19 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Çok saçma gelecek ama şunu dener misiniz: İzlemeye devam etmek istediğiniz dizileri (Her ne kadar favorilerim kısmı VIP olmayanlar için çalışmasa bile) favoriye alınız yani o dizinin herhangi bir bölüne girerek sağ üst kısımdaki kalp işaretine basarak favoriye alın (kalp işareti dolu kalır). Bir sür...
- Cmt Haz 03, 2023 5:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.04.2023)
Uygulama Güncellemeleri verildi. Detay ilk mesajda. Kod düzeltme ve kod çözücüler güncellendi.
- Cmt Haz 03, 2023 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
VIP Nedir? Nasıl Olunur?
VIP üyelik ücretlerimiz: Türkiye VIP Özellikleri Üyelikleri: Aylık: 50 TL 3 Aylık: 130 TL 6 Aylık: 220 TL 12 Aylık: 400 TL Türkiye dışı VIP Özellikleri Üyeliği: 12 Aylık: 15 € Son fiyat güncellemesi yapılan tarih: 01.01.2023 https://beytepe.tk/sey/back/forum_post_date.php VIP olmadan sistemimizi des...
- Cmt Haz 03, 2023 6:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: VIP Açıklaması
Arkadaşlar, ücreti gönderirken açıklama kısmına mail adresinizi yazdıysanız buradan tekrar bildirmenizin bir anlamı yok. Evet anlıyorum, sizi rahatlatıyordur ama açık açık bilgilerinizi vermeniz doğru olmayabilir. Mailinizi ücret açıklamasına yazmadıysanız lütfen özel mesaj atarak yada bilgi@seyirt...
- Sal Haz 13, 2023 1:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında
Abi çocuklar izlesin çizmeli kedinin en son çıkanını açtım şerefsiz bet çiler çırrılçıplak bir kadını yere yatırmışlar üstünde suşi yiyorlar şeklinde bir video geldi, Allah belanızı versin dedim çocuğumuza bir animasyon dahi açamaz olduk. İzlediğiniz o kaynaktan izlemeyin lütfen artık. Hangi kaynak...
- Pzr Haz 18, 2023 10:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Babalar gününüz kutlu olsun...
Tüm dostların babalar günü kutlu olsun.