Favorilerim kısmında bulduğunuz sorun, normal arama kısmında da varmış.
Düzeltildi.
Teşekkürler.
1184 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Ara 17, 2024 1:43 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Artık forumu koyu renkli tema ile kullanabilirsiniz.
Merhaba, Uzun süredir aklımızda olan ancak zaman kısıtı nedeni ile uygulayamadığımız bir konuydu. Bugün bitirdik. Örnek resimler bu mesajın alt kısmındadır. Bu ara yüzü kullanmak isteyen kullanıcılarımız oldukça basit olan şu adımları izleyebilirler: 1. Forumun ana sayfasında iken sağ üstte bulunan ...
- Cmt Ara 21, 2024 1:17 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi M3u oynatma listemi yaptım öneriler
Konuyu açmanızda her hangi bir sıkıntı yok.
Umarım yardımcı olacak bir kullanıcı dostumuz çıkar.
Umarım yardımcı olacak bir kullanıcı dostumuz çıkar.
- Cmt Ara 21, 2024 12:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk kodi için minnettarım
Ekranınızı çok güzel özelleştirmişsiniz.
Çok beğendim.
Paylaştığınız için ayrıca seyirturke verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.
Çok beğendim.
Paylaştığınız için ayrıca seyirturke verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.
- Pzr Ara 22, 2024 10:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: "Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
Uçan Daireler İstanbul'da örneğinden yolu çıkarak kodi eklentisi düzeltme işlemini yaptık. Ancak yeşilçam tamamen youtube linklerinden oluşmakta ve siz youtube üzerinden izlerken çalışırken, bir çok sebepten bizdede çalışmaz ancak Android ve kodiden birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyorsa bir çözün...
- Pzt Ara 23, 2024 5:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Gel barışalım android de denediğimde çalışmadı yaklaşık 5 farklı cihazda denedim.
Diğer önerinizi değerlendirelim.
Teşekkürler.
Diğer önerinizi değerlendirelim.
Teşekkürler.
- Sal Ara 31, 2024 4:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni Yılınız kutlu olsun.
Tüm dostlarımızla birlikte nice mutlu huzurlu yıllara, yeni yılınız kutlu olsun.
- Pzr Oca 26, 2025 12:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Maalesef sorun link güncellemesi değil youtube bun bazı kısıtlamaları var o sebeple bazı videolar kendi uygulamaları haricinde çalışmıyor.
- Cum Oca 31, 2025 7:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Deşarj Modumuzun sistemden ayrılması üzerine...
deşarj üyemiz bir süre önce kendi isteğiyle moderatörlük görevini bırakmıştı, dün aldığım bir özel mesajında artık gördüğü lüzum üzerine forumda ve uygulamadada bulunmak istemediğini iletti, bu güne kadar yaptığı yardımlar ve geliştirme önerileri için teşekkürler.
Kendisine başarılar diliyorum.
Kendisine başarılar diliyorum.
- Pzr Şub 23, 2025 11:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemler
2 gündür uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemleri arka arkaya sıklıkla yaşayan kullanıcılarımızdan 10 kişi geri bildirim verdi ve bunlardan 7 tanesi kablo net kullanıyor, diğer ISS lerden bir problem bildirilmedi. Kablonet ile ilgili internettede bir...