1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş May 21, 2020 8:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz :cay , Yazdıklarımız takımımıza güç verdi. Çok teşekkürler. TurkVOD içerik olarak iyi olabilir ancak kozmetik olarak çok kötü içeriğimizde eksik olan nedir bilmiyorum ama günlük film dizi sayılarımızı: https://seyirturk.net/forum/viewforum.php?f=14 buradan ve uygulamal...
- Cum May 22, 2020 12:18 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Dilediğiniz cihaza girebilirsiniz sınırlama yok.Bur arada bir hesabı kaç yerde kullanabiliriz?
Ben aynı hesabımı Box ve PC'de girdim de.
pro_dufa teşekkürler şu anda dışarıdayım detaylı yanıtlayacağım pc başına geçince.
- Cum May 22, 2020 10:55 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: dizilerde Almanca Dublaj
Hangi siteler var? Teşekkürler
- Cum May 22, 2020 10:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Samsung dışardan yüklemeye izin verene kadar evet ara verdik.
- Cum May 22, 2020 11:38 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Cidden iOS cihazlar ve yeni samsunglar bir çok şeye izin vermiyorlar bu konuda kullanıcılar mağdur oluyor, cihaz alırken amacınıza uygun cihaz markalar seçmek her zaman fayda getirir.
- Cum May 22, 2020 1:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığım kelimeler ile ilgili bir sıkıntıdır. yazdığınız her kelime bir film adında bulunmazsa dönüş olmayacaktır örnek: "spider man " arattığınızda film gelecektir ama "çatı adam" ya...
- Cum May 22, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)
Kodi Sürüm 3.4.8 Android Sürüm 1.6 1. Kodi: Karnaval radyoların ikonları playerda çıkmıyordu düzeltildi. 2. Kodi: "Sonraki Sayfa" gelen listelerde film sayısı 20 idi 500 e çıkarıldı, artık sonraki sayfaya tıklamadan daha fazla film veya dizi görebileceksiniz.( Özellikle Yıllar Menusunde ve...
- Cum May 22, 2020 3:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
https://www.youtube.com/watch?v=APQDM6IEP34 seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme: 1. Filmler menüsünde iken ayarlara (sağ üst) giriniz, (05.06.2021 den sonra "Ayarlar" sol üstteki menünün içine alınmıştır.) 2. Açılan menüden Özelleştirmeler'e girerek hangi kanala (ana ekranda çı...
- Cum May 22, 2020 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı.
Emeğinize sağlık güzel olmuş. 9. Android: Üst menü ve Ayarlar menüsü değiştirildi, Filmler Diziler ve Benim Sayfam Üst Barda dropdown menu ile kullanacaksınız. Yalnız eskiden ulaşılabilen menülere artık ulaşamıyoruz. Android 7 de. Dizi bölümüne geçemiyoruz. Diğer menüde olsa oradan da açabilirdik. ...
- Cum May 22, 2020 4:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim. FOrumda açıklaması var okuyunuz: https://seyirtu...