Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen tengildet
- Cmt May 23, 2020 10:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle..
Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
- gönderen tengildet
- Pzr May 24, 2020 11:28 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Android iptv kanallari acilmiyor (sadece android seyirtürk de cslisir) demissiniz ama kanallar acilmiyor yardimci olursaniz sevinirim Tüm iptvler mi çalışmıyor. Öyle ise mümkün değil. Sadece androidde çalışır dediklerimiz çalışmıyorsa demekki artık androiddede çalışmıyorlar dilerseniz https://seyir...
- gönderen tengildet
- Pzr May 24, 2020 12:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Mersis yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 12:02 pm
Apk kendi iptv miz kısmında grupları, kanalları istediğimiz gibi sıralasak mükemmel olurdu.
TiviMate 'de bunu yapabiliyorum.
Sizdede olsa daha çok tercih sebebi olurdunuz diye düşünüyorum.
Ama biz iptv uygulaması değiliz ki
- gönderen tengildet
- Pzr May 24, 2020 6:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
2)Ayrıca iptv de favorilerim/sık kullanılanlar gibi bir klasör oluşturup aynı filmler/dizilerdeki gibi favorileyebileceğimiz kanalları favorilere düşürebilirsek çok makbule geçer. IPTV kısmında iptv Favorilerim var yapmanız gereken tek şey üye girişi yapmak, üye girişinin nasıl yapıldığı ve faydala...
- gönderen tengildet
- Pzr May 24, 2020 6:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tengildet Hocam merhabalar, sizi rahatsizliginizi duydugumda inanin cok üzülmüstüm. Tekrardan gecmis olsun... .... Teşekkürler. Zaman ayırıp yazdığınız için ayrıca teşekkürler, tv için geliştirmeye başlamıştık ancak Tizenlerle ilgili sıkıntı çıktı geliştirmeyi durdurduk. Sizdeki tvden bendede 2 ade...
- gönderen tengildet
- Pzr May 24, 2020 7:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android 5.1 ve aşağısı için kodi hariç bir çözüm olacakmı Maalesef olmayacak, durumun teknik kısmını burada anlattım okuyunuz, https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?p=1366#p1366 kısacası google 5.1.1 den önceki ve bu sürümdeki bir servisini koymadı ve biz bu servisi yoğun kullanıyoruz dolayısı ...
- gönderen tengildet
- Pzr May 24, 2020 11:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
quaresma yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 8:28 pm
Ana ekrana filmler ve diziler e alternatif IPTV yi de 3.alternatif olarak eklerseniz çok makbule geçecek
Zaten Ana Sayfanızı özelleştirebiliyorsunuz ama şu anda IPTV ekleme şansınız yoktu. Ancak üzerinde çalışıyoruz zaten, umarım bir iki sürüm sonra kullanabileceksiniz.
- gönderen tengildet
- Pzr May 24, 2020 11:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film, her gün bir tanesini tanıtmaya çalışacağım. Not: Özetler çeşitli sitelerden alıntıdır. ilk sırada: 1 - Kıyamet - Apocalypse Now (1979) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMDdhODg0MjYtYzBiOS00ZmI5LWEwZGYtZDEyNDU4MmQyNzFkXk...