1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş May 27, 2020 2:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
... Radikal bir önerim olacak, IPTV tarafını projeden çıkarsak daha güzel ve verimli olur kanaatini taşıyorum, hem bu sizin yükünüzü de epey azaltır hem proje sadece VOD olarak daha derli toplu olur. IPTV içinse ayrı bir proje olabilir, yani ayrı bir eklenti / app yapılabilir. şu anda çalımaları yü...
- Çrş May 27, 2020 2:43 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
filmzal.com seyredelim.com ranzhuai.top https://www.ranzhuai.top/dizi/game-of-thrones-izle/sezon-1/bolum-2 tüm bölümler aynı videoyu veriyor birinci sezonda youtube dan 1 saatlik tanıtım. seyredelim.com çok karışık derli toplu değil dizileri toplu bir şekilde vermiyor, otomatik alması sıkıntılı olu...
- Çrş May 27, 2020 7:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Merhaba,
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
- Çrş May 27, 2020 9:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş May 27, 2020 11:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Her arayüzde(skin) bulunmayabilir estuary de yok, ama zaten özetler otomatik olarak akar o estuary de.
- Çrş May 27, 2020 11:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş May 28, 2020 12:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Yukarıda belirttiğim gibi, estuaryde bir şey yapmana gerek yok, bu arayüz otomatik olarak özeti akıtır.
- Prş May 28, 2020 1:02 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş May 28, 2020 12:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. İlaveten izlemeye başladıklarım...
- Prş May 28, 2020 12:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Filmlerde hala %90 eskisi gibi sadece diziler için çünkü dizi bittiğinde arkada oynayan oyuncular vs uzun kalıyor.