1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Prş Haz 11, 2020 7:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Evet yaptım.Herhangi bir diziyi eklemeye çalıştığımda uygulama durdu hatası verip kapanıyor.Uygulamayı tekrar açtığımda dizi eklenmiş gözüküyor.. evet spyboxlarda bazı garip davranışlar var programımızla ilgili zaman zaman düzeltiyoruz, sizdeki problemde şu dizi veya film eklediğinizde bir animasyo...
gönderen tengildet
Prş Haz 11, 2020 9:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sevgili yetkililer normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun...
gönderen tengildet
Prş Haz 11, 2020 10:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android cihazda çalışmıyor dönüp kalıyor ve hata veriyor bir bendemi oluyor yoksa sizlerde de varmı Bildirilen bir sorun yok şu ana kadar. Öncelikle hangi cihaz ve android sürümü nedir? ikincisi o hata bir önceki sürümde vardı . dilerseniz uygulamayı kaldırın sonra sitemizden yeniden indirip kurun ...
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 10:48 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: novacom cihazı olan gönüllü bir tester arıyoruz.

Demek kullanan yok o cihazı. Konuyu kapatıyoruz.
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 10:52 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 4k

Bir başka konudaki soru ve yanıtım, Yeni bir öneri geldi aklıma.. 4k film izliyordum. Netflixte Neden seyirtürkte'de 4K filmler olmasın. Film Türleri kısmında. Bazı sitelerde 4K filmler var. internet bağlantısı yeteenler için guzel olur. benim yanıtım: Çok teşekkürler ama olay şu, netflix kendi vide...
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 11:02 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.06.2020)

seyirTURK Android 1.87 yayınlandı. Detaylar 1. konuda.
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 12:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK e 4k içerik eklemek mümkün mü?

titan20 yazdı:
Cum Haz 12, 2020 11:51 am
Filmmodu var 30 kadar 4 k filim var.
Filmmodu zaten ekli
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 6:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Sinemanın deli dahisi Tarantino’ya göre mutlaka izlenmesi gereken 30 film

18- The Matrix (1999) https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BNzQzOTk3OTAtNDQ0Zi00ZTVkLWI0MTEtMDllZjNkYzNjNTc4L2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNjU0OTQ0OTY@._V1_SY500_CR0,0,332,500_AL_.jpg Bir yaşanan gerçek vardır, bir de yaşananın ötesinde olan gerçeklik... Biri rüya, diğeri ise Matrix! Neo,son derece tehl...
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 7:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 12.06.2020)

Yeni seyirTURK Android sürümünde (1.87), Android TV OS larda cihaz ana ekranına eklenen kanallarda bir hata tespit edildi (sağolsun bir dostumuz uyardı) kanal ayarlarınız ile oynamayın :). Bir sonraki güncellemede düzeltilmiş olacak.
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 8:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)

O şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim model xaiomi 4k mi box olabilir. Ama herkese göre değişebilir. Biraz araştırınız. Ancak android sürümünün güncel olmasına dikkat edin. Kesinlikle Ustad dogru söylüyor. Yaklasik 2015 yilindan beri farkli farkli Androi...