1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 8:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

ayrıca şöyle bir sıkıntı da var. Adult bölüme şifre ile girmek istediğimizde şifre yan tarafta (alttaki resimde solda) daha önceden girildiği için görünüyor. sürekli sağ taraftan geçmişi temizle yapmak gerekiyor. https://i.ibb.co/kypKgt5/test.jpg sizin tv nizin özelliğini nasıl değiştiebiliriz, his...
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 9:18 pm
Foruma Git
Konuya Git

Almanca Filmlerde temizlik yaptık :)

15.750 olan Almanca film sayımız temizlikten sonra 5.776 adete düştü, silinen tüm linkler kısa uyarı videosundan oluşuyordu. Artık Almanca Film bölümü daha temiz.
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 9:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Belki cok spesifik olacak ama, IPTV favorilere eklenen streamlerde zapping yapmak icin bir sag tus, bir OK yaparak bir sonraki kanala gecebiliyorum. Ama belli bir kanalda takiliyor. Sanirim 8.-10. kanal arasi, ileri gitmiyor. Sevgiler. hayır orada olması gereken şu, kanal değiştirmenin 2 yolu var: ...
gönderen tengildet
Prş Tem 02, 2020 10:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

threedee yazdı:
Prş Tem 02, 2020 9:58 pm

Onemsiz bir ayrinti suan yukari asagi tusunu ogrenince (yukari asagi tusunda 9'dan sonra oyle bir problem yok), ama yine de oyle garip birsey oldugunu belirtmek istedim.

NVIDIA Shield TV Pro
Tekrar kontrol edelim. Teşekkürler.
gönderen tengildet
Cum Tem 03, 2020 3:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 03.07.2020)

03.07.2020
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.3
seyirTURK Android Sürüm: 1.89
Yayınlandı detaylar ilk mesajda.
gönderen tengildet
Cum Tem 03, 2020 3:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Ne!!! Birde MilyonTV çıktı başımıza, neyse yarın IPTV8 listemize ekleriz artık.

IPTV 8 bölümüne eklendi. Ama Androidde br süre çalışmayacak, sadece Kodide çalışacak maalesef.
gönderen tengildet
Cmt Tem 04, 2020 12:37 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: VPN Manager

@aslan-6 ellerinize sağlık, Enigma 2 kullanan dostlarımız için güzel bir çalışma olmuş. Konuyu rahat bulunabilmesi için sabitliyorum.
gönderen tengildet
Cmt Tem 04, 2020 12:39 am
Foruma Git
Konuya Git

bluebey yazdı:
Cmt Tem 04, 2020 12:38 am
T95z Plus Android box günceleme =OK
Awox Android smart TV güncelleme: Fail ( Sürekli güncelleme mevcut uyarısı ve tamam denilmesine rağmen tekrarlayan kısır döngü)
Konuyu burada çok önceden açıklamıştık okuyunuz:
viewtopic.php?f=2&t=32
teşekkürler.
gönderen tengildet
Pzr Tem 05, 2020 6:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

wesssttt yazdı:
Pzr Tem 05, 2020 6:19 pm
Android 5.0 tabletime kurdum. Açılıyor ama film ya da tv açtığımda beklenmedik şekilde durdu hatası veriyor.
firetv stick hariç Android 6.0 ın altında çalışmaz. Teşekkürler.
Kodi eklentiimizi kullanınız.
gönderen tengildet
Pzt Tem 06, 2020 2:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi

sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize. Hoş geldiniz, burada bul...