elinize sağlık, güle güle kullanın.
1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt Tem 20, 2020 9:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Güncelleme Sorunu
eklentiyi kaldırın.
repomuzdan tekrar kurun.
Teşekkürler.
repomuzdan tekrar kurun.
Teşekkürler.
- Sal Tem 21, 2020 12:19 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Tem 21, 2020 12:20 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Anime istek
Bir değerlendirelim. olabilecek bir şeyse neden olmasın.
- Sal Tem 21, 2020 2:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
@tengildet usta, benim m3u listem aşağıdaki ayarlara rağmen seyirtürk içindeki kendi IPTVim kısmında bir türlü logoları göstermiyor. Bütün playerlarla denedim, grouplar tamam, herşey normal sadece seyirtürkte başarılı olamadım. #EXTM3U #EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="an.t TV" tvg...
- Sal Tem 21, 2020 3:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
- Sal Tem 21, 2020 8:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
Dizi bolumunde Yellowstonun yeni bolumu eklenmis ,eh izleyim dedim, ama 3 link var 1 tanesi sadece ingilizce altyazi calisiyor 2 tanesi turkce altyazi ama ikiside hata veriyor acilmiyor ,dizi sitelerine gidiyorum seyirturkte nasilsa orlardan aliyor diye linklerin herturlusu birsuru mevcut ama diziy...
- Çrş Tem 22, 2020 1:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Harikasınız.... Kendi ipmiz kısmı için favori ve kaldığı yerden başlaması için bir çalışmanız var mı? Kendi ip bölümûnde sık kullanılanlara bir link tanımladığımda video bittiğinde aynı video tekrar açılıyor... Kodiyi kapatmadan sorun çözülmüyor... hayır kendi ıptv miz için öyle bir özellik yok, pl...
- Prş Tem 23, 2020 11:40 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Tem 24, 2020 12:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android üyelik girişi ve avantajları
İlk mesajı dikkatli okuyunuz. Forum üyeliği ve uygulama üyeliği farklı. Dilerseniz aynı bilgileri kullanabilirsiniz tabii. Yapmadığınız şeyi söyleyeyim üye ol bıtonuna basmadınız uygulamada.cilginyurekli yazdı: ↑Cum Tem 24, 2020 9:46 amUygulamada üye ol çalısmıyor. Forum hesabımda yanlıs diyor ne yapabilirim