1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzt Tem 20, 2020 3:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk Logo

homers yazdı:
Pzt Tem 20, 2020 3:07 pm
Teşekkürler, tam düşündüğüm gibi oldu.
elinize sağlık, güle güle kullanın.
gönderen tengildet
Pzt Tem 20, 2020 9:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi Güncelleme Sorunu

eklentiyi kaldırın.
repomuzdan tekrar kurun.
Teşekkürler.
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 12:19 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Android tv de kabal değiştirirken programdan atiyor

Mawzer yazdı:
Pzt Tem 20, 2020 9:34 pm
Sony android tv ye yükledim ip tv kanal değiştirmek istediğimde programdan atıyor ne yapabilirim
facebook ta sorunu çözdügümüz siz miydiniz?
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 12:20 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Anime istek

mesut3467 yazdı:
Pzt Tem 20, 2020 3:57 pm
Merhaba bir anime sever olarak türkanime yada anizm gibi sitelerden animeler görmeyi çok isterim.Özellikle telefondan mükemmel oluyor.Mümkünse, eklerseniz çok mekbule geçer.Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Bir değerlendirelim. olabilecek bir şeyse neden olmasın.
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 2:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kendi IPTV miz

@tengildet usta, benim m3u listem aşağıdaki ayarlara rağmen seyirtürk içindeki kendi IPTVim kısmında bir türlü logoları göstermiyor. Bütün playerlarla denedim, grouplar tamam, herşey normal sadece seyirtürkte başarılı olamadım. #EXTM3U #EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="an.t TV" tvg...
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 3:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
gönderen tengildet
Sal Tem 21, 2020 8:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef

Dizi bolumunde Yellowstonun yeni bolumu eklenmis ,eh izleyim dedim, ama 3 link var 1 tanesi sadece ingilizce altyazi calisiyor 2 tanesi turkce altyazi ama ikiside hata veriyor acilmiyor ,dizi sitelerine gidiyorum seyirturkte nasilsa orlardan aliyor diye linklerin herturlusu birsuru mevcut ama diziy...
gönderen tengildet
Çrş Tem 22, 2020 1:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Harikasınız.... Kendi ipmiz kısmı için favori ve kaldığı yerden başlaması için bir çalışmanız var mı? Kendi ip bölümûnde sık kullanılanlara bir link tanımladığımda video bittiğinde aynı video tekrar açılıyor... Kodiyi kapatmadan sorun çözülmüyor... hayır kendi ıptv miz için öyle bir özellik yok, pl...
gönderen tengildet
Prş Tem 23, 2020 11:40 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef

Mersis yazdı:
Prş Tem 23, 2020 10:12 am
I Know This Much Is True, bölümleri eksik mesela.
Yo tüm bölümleri var :). Sadece altyazılının 1. bölümü var diğerleri yok oda dizilladada aynı ( aldığımız yer) türkçe tüm bölümler var. iyi seyirler :)
gönderen tengildet
Cum Tem 24, 2020 12:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android üyelik girişi ve avantajları

cilginyurekli yazdı:
Cum Tem 24, 2020 9:46 am
Uygulamada üye ol çalısmıyor. Forum hesabımda yanlıs diyor ne yapabilirim
İlk mesajı dikkatli okuyunuz. Forum üyeliği ve uygulama üyeliği farklı. Dilerseniz aynı bilgileri kullanabilirsiniz tabii. Yapmadığınız şeyi söyleyeyim üye ol bıtonuna basmadınız uygulamada.