1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Sal Ağu 04, 2020 4:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor mu

Daha önceki bildirimleriniz gibi hatalısınız. Sizin mesajlarınızdan dolayı sürekli zaman kaybı yaşıyorum. Yine rastgele 6. sezondan bir bölüm ve 4. sezondan bir bölüm denedim 13 linkin 9 u çalışıyor her bölüm için. Doğru bildirim yapsanız düzeltme şansımız varsa düzeltiriz, ki onlarca kez kullanıcıl...
gönderen tengildet
Sal Ağu 04, 2020 7:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor mu

Bu üçüncü yazışınız çalışmıyor dediğiniz ilkinde sizin için oturdum video bile çektim. İkinci yazışınızda kontrol ettim ve çalıştığını söyledim. Bu üçüncüsü yine baktık baktığım bölümler çalışıyor. İyi niyetinizden kuşku duymam anormal bir durum mu sizce?
gönderen tengildet
Sal Ağu 04, 2020 10:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor Neden

Telif hakkı nedeniylede kaldırılmış olabilir o bölümler.

Edit:S2E2 yi sitesinde denedim ok.ru ve vidmoly yi alıyoruz oradan, ok.ru çalışıyor vidmoly telif yüzünden kaldırılmış. Sonra döndüm kodide ve androidde denedim iki linkiide evet vidmoly çalışmıyor ama ok.ru (ruplay) bizdede çalışıyor.
gönderen tengildet
Pzr Ağu 09, 2020 4:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Maalesef android 6.0 altı çalışmaz. Önümüzdeki sürüm 5.0ve üzerini destekleyecek.
gönderen tengildet
Pzt Ağu 10, 2020 1:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?

kodi 19 da çalışmaz çünkü: kodi 19 öncesinde kodlama işlemi python 2.7 ile yapılıyor, ancak kodi 19 artık python 2.7 yi desteklemiyor, sadece python 3.0 ı destekliyor. Bu durumda seyirTURK ü python 3.0 a çevirmek gerekiyor bunu deneme amacı ile 4 ay önce yaptık ve çalışıyor(bir kısım fonksyonları çe...
gönderen tengildet
Pzt Ağu 10, 2020 1:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Youtube Radyoları güncellendi.(10.08.2020)

Bir dostumuzun uyarısı üzerine,çalışmayan kanallar güncellendi, yayını kaldırılan kanallar silindi.
gönderen tengildet
Cum Ağu 14, 2020 11:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: python yazilimini gizlemek

Maalesef bu konuda benim bilgim yok. Bilen arsa bende öğrenmek isterim.
gönderen tengildet
Pzr Ağu 16, 2020 1:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)

Link bulunamadı hatasını hangi aşamada alıyorsunuz. Eklenti açılırken mi? Video açmaya çalıştığınızda mı? Eğer video açmaya çalıştığınızda ise hangi video? Detay verirseniz sevinirim.
gönderen tengildet
Pzr Ağu 16, 2020 2:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)

Aynı ağa bağlı bir cihazdan http://satura.tk ya bağlanın bakalım bağlanacak mı? bağlanırsa sizi selamlayan bir sadri alışık ile karşılaşacaksınız. Bağlanmazsada zaten hata verecektir. Eğer hata verirse modeminizi kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Eğer yine olmuyorsa ISP niz bizin hizmet aldığımız hos...