1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt Eki 24, 2020 9:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 23.10.2020)
Filmlerden türlere oradan aksiyona girip en alta geldim ve sonraki sayfa çalışıyor. Siz nerede sonraki sayfada giremiyorsunuz?
- Pzt Eki 26, 2020 5:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uydu, internet ve telefon aboneliklerinin fesih işlemleri artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında abone sayısı 200 binin üzerinde olan elektronik haberleşme işletmecilerinin hizmetlerine ait varsa son 6 aya ait aboneliklerin fesih işlemlerinin artık e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleşebilecek. Aboneler fesih işlemlerini çevrim içi ola...
- Pzt Eki 26, 2020 8:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
@tengilted hocam malum uygulamanın iOS sürümü yok fakat bizim gibi iphon sahibi üyeleriniz için sadece o gün programa eklenen dizi bölümleri veya filmleri haber veren basit bir site yapılması mümkün mü? Dışarda veya işyerinde bilgi sahibi olmak amacı ile diyorum Üyelik bilgilerinizi girerek, şunlar...
- Pzt Eki 26, 2020 9:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
playstoreda bu tip yazılımlara izin vermiyorlar,
güncelleme sorununu çözümünü forumda bir kaç kez yazdım buradada tekrar edeyim:
android ayarlar-uygulamalar-seyirturk-bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver seçeneğini açın.
güncelleme sorununu çözümünü forumda bir kaç kez yazdım buradada tekrar edeyim:
android ayarlar-uygulamalar-seyirturk-bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver seçeneğini açın.
- Pzr Kas 08, 2020 7:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Sunucuda yaşanan sorun iki haftalık veri kaybına neden olmuştur. 08.11.2020
Sunucumuzda yaşanan bir aksaklıktan dolayı FORUMUMUZDAKİ son iki hafta verileri kaybolmuştur, bu süre içinde FORUMUMUZA üye olan kişiler tekrar üye olmalılar, lütfen kusura bakmayınız. Uygulama üyelikleri etkilenmemiştir.
- Pzr Kas 08, 2020 9:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Kas 09, 2020 11:54 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 30.10.2020)
Kontrol paneli sürekli orada kalıyorsa sorun var ama sürekli orada kalmamalı. Sürekli kalıyor mu?kamilcicek yazdı: ↑Pzt Kas 09, 2020 2:09 amAndroid Box uygulamasında durduğumuzda alt yazılar kontrol panelinin altında kalıyor, görülmüyor. Şeffaf yapılabilir mi. Örnekteki gibi oluyor.
- Pzt Kas 09, 2020 7:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Atamızı Anıyoruz 10 Kasım
Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da atamızı özlem ve saygıyla anıyoruz. Huzur içinde uyu.
- Pzt Kas 09, 2020 11:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Kas 10, 2020 2:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Çocuk içerikleri
Merhabalar, Uygulamanın içeriği çok kapsamlı ancak çoğunlukla çocuklara yönelik içerik kısıtlı. Özellikle türkçe içerik eklenebilir mi? Örneğin süngerbob, madagaskar penguenleri gibi. Dizi ve filmlerin türler kısmına girip aile ve animasyon türlerine baktınız mı? binlerce içerik sizi beliyor :) Söy...