1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Kas 10, 2020 2:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Arama önerisi
Öncelikle merhaba. Uygulamayı beğenerek kullanıyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Uygulamada aramaya dair bi önerim olacak. Arama yaparken film/dizi ve altyazı/dublaj filtrelemeleri ile arama yapabiliyoruz. Bunların yanına "tür" de eklenirse gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum. ...
- Sal Kas 10, 2020 5:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android IPTV favorileri VIP üyelik istiyor
- Çrş Kas 11, 2020 8:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: KARABAĞ'DA HAK YERİNİ BULDU!
En az senin kadar sevindim. Haksızca işgal edilmiş toprakların özgürlüğüne kavuşmasını büyük mutlulukla karşılıyorum. Bu mücadelede hayatını yitirmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara büyük şifa diliyorum. Azerbaycan'lı kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
- Cum Kas 13, 2020 2:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 13.11.2020)
Güncelleme yayınlandı. Detaylar ilk mesajda.
- Cum Kas 13, 2020 2:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 30.10.2020)
Android Box uygulamasında durduğumuzda alt yazılar kontrol panelinin altında kalıyor, görülmüyor. Şeffaf yapılabilir mi. Örnekteki gibi oluyor. Kontrol paneli sürekli orada kalıyorsa sorun var ama sürekli orada kalmamalı. Sürekli kalıyor mu? Sürekli kalmıyor dediğiniz gibi ama durdurduk diyelim tek...
- Cum Kas 13, 2020 4:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kumandalı cihazlarda seyirTURK hızlı oynatma özelliği.
Video oynatma hızı ayarlama, kumandalı cihazlara getirildi. Bunun için video oynatıcının arayüzü gözükürken kumanda ile yukarı(0.25 hızlandırma) veya aşağı(0.25 yavaşlatma) tuşları kullanılabilir.
- Cum Kas 13, 2020 11:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Kas 14, 2020 4:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirturk android uygulaması login sorunu
Merhaba Android uygulamayı açtığımda sağ üste bulunan cerki tıklıyorum. Ayarlar kısmı geliyor. Ve buradan üyelik ayarlarına geliyorum. Üyelik girişi yok sadece yeni üye olma ekranı çıkıyor. Ben çoktan üyeyim. Yardımcı olabilirmisiniz Forum ve uygulama üyelikleri ayrıdır. Siz zaten vip olduğunuza gö...
- Sal Kas 17, 2020 12:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Dizilerde Poster/ÖzetBilgi ve İçerik Uyumsuzlukları
Tabii bildirdiğinizde düzeltmeye çalışırız. Teşekkürler