Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1175 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen tengildet
- Sal Haz 22, 2021 1:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
muratates1973 yazdı: ↑Sal Haz 22, 2021 11:49 am
...Ayrıca daha önce takip ettiğim final yapmış eski dizilerin sorunsuz izlerken artık linklerden oynatmadığını tespit ettim...
Hangi diziler olduğunu belirtirseniz kontrol edip düzeltelim veya silelim.
Teşekkürler.
- gönderen tengildet
- Sal Haz 29, 2021 11:59 am
- Foruma Git
- Konuya Git
İyi günler herkese. 2 gündür android box ta giris yapmaya çalışırken anaekrana filmler gelmeden uygulamadan atıyor. Önbelleği sildim,uygulamayı silip kurdum,system web wiever temizledim durum değişmedi. Sorun yaşayan var mı acaba ve çözüm bulan? Uygulamalardan sürümü kontrol ettiğimde 1.99.5 görünü...
- gönderen tengildet
- Cum Tem 30, 2021 1:22 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
İnanamayacağımız, içimizin acıdığı, insanlarımızın ve canlıların yanarak öldüğü zamanlardan geçiyoruz ve Türkiye'nin güzelim yerleri teker teker yanıyor, benim canım çok yanıyor, eminim ülkesini, doğayı ve canlıları çok seven herkesin de içi benim gibi yanıyordur. Bir veya bir kaç kişinin (insan dem...
- gönderen tengildet
- Çrş Ağu 11, 2021 11:44 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Teklifinizi değerlendirelim.
Yaz ayı biraz sakin geçer, hep öyle oldu. Sonbahara doğru yeniliklere bakacağız.
Teşekkürler.
- gönderen tengildet
- Pzt Ağu 16, 2021 8:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kontrol ediyoruz. Umarım bir kaç hafta içinde vereceğimiz güncellemelerle konu çözüme kavuşacak.
Geri bildiriminiz için teşekkürler.