1175 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt Oca 01, 2022 11:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Doğada Hayatta Kalmak....
Ben resmi çok beğendim, hayata tutunmayı anlattığı kadar da yalnızlığı da anlatıyor bana. Hiç bu ağaç kadar yalnız hissetmedim hayatımda, ama bunun kadar yalnız kalanlar için cidden üzüldüm.
- Pzr Oca 02, 2022 12:28 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tüm kullanıcılarımıza 2022 yılbaşı hediyemiz
VIP olmayan üyelerimizin VIP hediye süresi bitmiştir. VIP üyelerimizin yeni yıl hediyeleri olan süreleri kalan sürelerinin üzerine eklenmiştir. Değerli dostlarımızdan birinin önerisi üzerine, yeni VIP üyeliği alacaklar için artı süre hediyesi 4 Ocak 2022 ye kadar uzatılmıştır. bu ek süreler 5 Ocakta...
- Cum Oca 07, 2022 2:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 24.12.2021)
Modeminizi kapatıp bir süre bekleyip tekrar açmanız fayda sağlayabilir.
Olmazsa uygulamayı kaldırıp yeniden kurun.
Olmazsa uygulamayı kaldırıp yeniden kurun.
- Cmt Oca 08, 2022 8:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK VIP Özellikleri ücretlerimiz Mart (2022) ayının başında artacaktır.
Mart ayında uygulayacağımız artışı 2 ay önceden haber vereceğimizi iletmiştik bir kaç kez. Mart ayı itibari ile artışlı ücretlerimiz geçerli olacaktır. seyirTURK VIP Özellikleri yeni ücretlerimiz Mart ayının 1 inde duyurulacaktır. Teşekkürler. Not: 01.03.2022- fiyat listesi güncellendi. https://seyi...
- Pzt Oca 10, 2022 12:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Yeni güncelleme ile düzelecek. Test eden arkadaşlar problem olmadığını iletti. Dilerseniz sizde özel mesajınıza gönderdiğim linkten indirip deneyebilir ve sonucu iletebilirsiniz
- Cum Oca 14, 2022 1:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 14.01.2022)
Uygulama güncellemeleri verildi. Detaylar ilk mesajda.
- Cmt Oca 15, 2022 5:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 14.01.2022)
Arama özelliğini biraz daha geliştirebilir misiniz? Kullanım açısından diyorum çalışmasında problem yok. Mesala arama yaptık diyelim yanlış yazdık düzeltmek için geri gelip baştan yazmak gerekiyor. Yada bir kaç film yada dizi aratacağız aynı şekilde geri gelip aratmak gerekiyor. TV kullanımı için b...
- Çrş Oca 19, 2022 12:43 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
Güncellenen film bildiriminde ki "Tamam" seçeneği yerine Teşekkürler gibi bir kelime olsa daha iyi olur mu? Bencede gayet güzel olur. Nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim. Ancak Bir bildirim olarak düşünelim ve bildirimi kapatmak için genel geçer kural tamam veya okey tuşunun olmasıdır...
- Pzt Oca 24, 2022 1:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Fatma Girik hayatını kaybetti! Ölüm nedeni belli oldu
Bir döneme damgasını vurmuş ender kişilerden biriydi, o dönem tarihsel olarak geçmiş olsa bile hala kendisini hissettiriyor.
Çok özleyeceğim bir oyuncu. Çok üzüldüm.
- Sal Oca 25, 2022 10:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İlginç olaylar ve Hikayeler...
Katılıyorum, DÜRÜSTLÜK en büyük erdemlerden biridir.