1175 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt Oca 29, 2022 1:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.01.2022)
Uygulama güncellemeleri verildi. Detaylar ilk konuda.
- Pzr Oca 30, 2022 5:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
uygulama icinde guncelleme yapmak istedigimde indirme yapiyor fakat yukle dedigimde uygulama yuklenemedi hatasi aliyorum seyirturk.net den apk olarak indirdim yine yuklenmedi cihazim next mediabox Öncelikle eski seyirTURK ü kaldırın. Cihazınızı kapatın bir süre bekleyip açın. Siteden yeniden indiri...
- Pzt Oca 31, 2022 11:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi eklentimiz sessiz güncelleme aldı. Detaylar ilk mesajda.
- Sal Şub 01, 2022 5:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
Selâmun aleykum ,vip olan aynı hesaba bağlı 3 cihazın izledikleri favorileri vs. vip özelliğine bağlı ayrıcalıklar cihaza özel olma imkânı var mı yapilabilir mi ya da zor bir şey mi bilmiyorum ama kızımın izlediklerini ben ,benim izlediklerimi kızımın görmesini istemiyorum doğrusu 🤔😊.|Teşekkür eder...
- Çrş Şub 02, 2022 2:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.34.2 Sessiz Güncelleme verildi. Detay ilk mesajda.
- Sal Şub 08, 2022 1:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.02.2022)
Android uygulama güncellemesi verildi. Detay ilk mesajda.
- Çrş Şub 09, 2022 3:22 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
İnternetimizi olumlu etkileyecek öneriler.
Turknet aşağıdaki dökümanı hazırlamış, elbette bir kısmını veya tamamını bir çoğumuz biliyor ama bilmeyen dostlara yardımcı olabilir düşüncesi ile linki buraya bırakıyorum.
https://turk.net/blog/internet-hizi/int ... kac-ipucu/
https://turk.net/blog/internet-hizi/int ... kac-ipucu/
- Pzr Şub 13, 2022 11:36 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bull dizisi
bugün vereceğimiz güncellemeyi bekleyiniz.
Teşekkürler.
güncellemeyi beklemek istemezseniz dizitime dan başlayın denemeye dizitime çalışıyor. dizibox çalışıyor,Dizilab, dizilla, dizipub ı ilk denerseniz kodlardaki bir hata yüzünden sonra denediklerinizde açmıyor. güncelleme ile düzelecek.
Teşekkürler.
güncellemeyi beklemek istemezseniz dizitime dan başlayın denemeye dizitime çalışıyor. dizibox çalışıyor,Dizilab, dizilla, dizipub ı ilk denerseniz kodlardaki bir hata yüzünden sonra denediklerinizde açmıyor. güncelleme ile düzelecek.
- Pzr Şub 13, 2022 6:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
dediğiniz yerde de 3.34.0 gözüküyor. Benim baktığım kodi'nin my addons - video add-ons listesinde de 3.34.0 gözüküyor. raspberry pi'yi yeniden başlattım fakat değişmedi. Peki size bir test sürümü göndersem o test sürümü güncelleme sırasında mutlaka hata verecek ve log dosyasına yazacaktır bana o lo...
- Pzt Şub 14, 2022 12:27 am
- Foruma Git
- Konuya Git
özel mesajınıza gönderdim. Evet kodi.log dosyası. Teşekkürler. Ben de sessiz güncellemeyi halen alamadım. Android ( mi box s) üzerinde kodi 19.3 kullanıyorum. Sürüm 3.34.0 olarak kalıyor elle güncellesem de. Ancak kullanımda bir sorun yok. Sesli güncellemeyi bekliyorum :) bir sonra vereceğimiz norm...