Sistemimize uygunsa seve seve ekleriz. Öneriniz için teşekkürler.atilganhan yazdı: ↑Prş Tem 07, 2022 12:12 amMerhabalar
https://www.trtcocuk.net.tr/video sitesindeki dizileri seyirtürk e ekleyebilirmisiniz. Oğlum seyirtürk ü benden daha çok kullanıyor. Oğlumun özel isteği, eklerseniz seviniriz.
1175 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Tem 07, 2022 2:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: TRT Çocuk dizileri isteğimiz var
- Cum Tem 08, 2022 2:21 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kurban Bayramınız Kutlu olsun.
Kurban Bayramınız kutlu olsun.
- Cum Tem 15, 2022 1:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü kutlu olsun.
- Pzt Ağu 29, 2022 3:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.08.2022)
Uygulama güncellemeleri verildi.
- Sal Ağu 30, 2022 1:39 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 100. YIL | 30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.
- Çrş Ağu 31, 2022 9:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Güncelleme için teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim bir düzenlemeyi de bekliyordum ama göremedim. IPTV favori listesinde sondan veya ortadan bir kanal silinmesi halinde belirteç en başa gidiyor. Sildiğimiz yerde kalsa inanılmaz güzel olacak. Bu ayarlamayı yaparsanız eminim herkesin kolayına ge...
- Pzt Eyl 12, 2022 10:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android box kodi seyirtürk sorunu
Merhaba vip üyeyim önceden pc kodi kullanıyordum seyirtürk programında sorun yoktu .Android box aldım kodiye seyirtürkü yükledim çok yavaş çalışmaya bazı filmleri açmamaya başladı sonra seyirtürk apk sını yükledim kodidekinden çok saha hızlı çalışıyor android tvbox kodide uyum sorunumu var Tapatalk...
- Cum Eyl 16, 2022 4:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uygulama güncellemelerimiz verildi. Detay ilk mesajda.
- Pzr Eyl 18, 2022 10:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: succession
iyi geceler Ne zamandır izlemek için kıvrandığım succession https://www.imdb.com/title/tt7660850/ emmys ödüllerini yine kapmış. önce kaynak yok gibiydi. şimdi iki kaynak var ama yinede açılmıyor. acaba başka kaynak bulma şansı varmıdır? ne dersiniz kolaylıklar dilerim.... Taht oyunları için yazdığı...
- Sal Eyl 20, 2022 6:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.09.2022)
@tengildet hocam Üye girişi yaptıktan sonra izlemeye devam et kısmındaki dizileri veya filmleri kaldırmak için bir seçenek koyar mısın? Mevcut seçenekler arasında izlendi olarak işaretle var ve maalesef benim işimi görmüyor. Nasıl görmüyor işinizi? Kalkmıyor mu listenizden? şu olabilir ilk izlendi ...