Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1175 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen tengildet
- Prş Eyl 22, 2022 5:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
fb_44 yazdı: ↑Prş Eyl 22, 2022 4:37 pm
Merhabalar. ATV'de salı günü ilk bölümü yayınlanan BEN BU CİHANA SIĞMAZAM adlı diziyi ekleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatırlatmanız için teşekkürler.
Yarın 13:30 dan sonra uygulamadan kontrol edebilirsiniz.
- gönderen tengildet
- Pzr Eki 02, 2022 4:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, Seyirturk Kodi 3.44.0 da bazı filmler oynatılamıyor. Benim denediklerim Yeşilçam bölümünde diziizle.mobi kaynaklı. Örnek olarak adanalı tayfur kardeşler, afilli delikanlılar, katilin kızı filmlerini verebilirim. Filmi seçtikten sonra kalite seçiniz penceresi geliyor. Kaliteyi de seçtikten ...
- gönderen tengildet
- Cum Eki 14, 2022 9:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, 3.45.0 da yine aynı sorun devam ediyor. İyi çalışmalar, Evet bu konuyu atlamışız tamamen banim hatam. Sizin mailinize ve Froum Özel mesajınıza bir link gönderdim. Kodi için indirip eski eklentimizi silin ve bunu kurun. Sorununuz düzelecektir. Sıkıntı olursa yazarsınız. Diğer kullanıcılarım...
- gönderen tengildet
- Çrş Eki 26, 2022 1:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Benim çocukluğum ve gençliğim onun sunduğu progranlarla geçti. Sevenlerinin başı sağolsun, toprağı bol olsun.
- gönderen tengildet
- Cmt Eki 29, 2022 1:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Cumhuriyetimizi bize hediye edenleri saygıyla anıyorum.
- gönderen tengildet
- Pzr Eki 30, 2022 4:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba, IPTV kendi linkimizi tek link veya xtream kod olarak girebiliyoruz ama onbindn fazla kanal olması nedeniyle liste yüklenmiyor. Sadece belirli listeyi kaydedip dosya şeklinde m3u olarak kaydetmek ve yüklemek istiyorum. Dosyadan ekle olarak seçenek koymak mümkün olur mu ? Çünkü android tv fa...
- gönderen tengildet
- Sal Kas 08, 2022 12:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Yarına kadar çözmeye çalışacağız. edit: 08.11.2022 03:08 : Sistemsel sorun nedeni ile çalışmayan Android apk mızı değiştirmek zorunda kaldık. Android uygulamamızı sitemizden ( https://seyirturk.net/indir/ ) yeniden indirip kurmanız gerekmektedir. Yurtdışında kullananlar direk güncelleme alacaklar. k...