24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen hansolo
Prş Eki 01, 2020 9:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam
gönderen hansolo
Prş Eki 01, 2020 9:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

evet pardon dikkat etmemişim ,tv akıllı değil benim kodi de kurulu ,ilginçtir şu anda normal bir şekilde uygulamayı kullanabiliyorum favoriler falan gibi özellikleri ,açıkçası bu konuda çok da bilgili değilim ,teşekkür ederim ben biraz daha karıştırayım ,açıkçası uygulamayı da kaldırmak istemedim te...
gönderen burak0678
Prş Eki 01, 2020 9:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Film dizi arama vip özel olmasa güzel olur. Eski filmleri bulmak zor oluyor
gönderen deşarj
Cum Eki 02, 2020 12:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 02.10.2020)

Uygulama üzerinden sağ salim yolladık bakalım mail adresimizi,Hadi hayırlısı olsun.
gönderen Sarkastik
Cum Eki 02, 2020 3:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android için uygulama açılışında mail adresi istenen bildirime mail adresimi girdiğimde her seferinde hata meydana geldiğini bir sonraki açılışta yeniden denemem gerektiğini yazıyor. Defalarca denememe rağmen sorun devam etmekte ve mail adresimi sisteme ekleyemedi. Başta, bugün gelen güncellemeyi ya...
gönderen Sarkastik
Cum Eki 02, 2020 3:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android için uygulama açılışında mail adresi istenen bildirime mail adresimi girdiğimde her seferinde hata meydana geldiğini bir sonraki açılışta yeniden denemem gerektiğini yazıyor. Defalarca denememe rağmen sorun devam etmekte ve mail adresimi sisteme ekleyemedi. Başta, bugün gelen güncellemeyi y...
gönderen Sarkastik
Cum Eki 02, 2020 4:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...
gönderen deşarj
Cum Eki 02, 2020 5:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

mailinizdeki ilk noktadan dolayı bir sıkıntı yaratmış. Dilerseniz bana uygulamadaki kullanıcı adınızı özel mesaj olarak atın buradan ekleyelim. teşekkür ederim az önce denedim ve oldu. aynı hatayı almadığım gibi mailiniz eklendi uyarısı aldım. Açıkçası bu işlemi belki vip kullanıcı olurum ihtimalin...