24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tevfikfikret
Cmt Eki 03, 2020 7:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Makul bir ücret olursa seve seve üye olacağım. Uygulamanız çok başarılı, ayrıca bir kısmını ücretli yapmanız da doğru olanı durumu olmayan kullanıcıların da faydalanmaya devam edebilmesi güzel bir durum.
gönderen ooemir
Cmt Eki 03, 2020 8:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Keşke harici oynatıcı ile izleyebilme imkanımız olsa :)
gönderen hexo
Pzr Eki 04, 2020 12:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İlk IPTV portalımızı yayınladık. IPTV TR.

emeğinize sağlık
gönderen valhalax
Pzr Eki 04, 2020 9:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: S Sport kanalı izleyememe sorunu

Cevap için teşekkürler.
S Sport + için ücret talep ediliyordu ama S sport ücretsiz değil miydi?
Ücretsiz platformun linkleri neden doğru çalışmıyor diyordum ama belki ben gözden kaçırmışımdır.
gönderen coolmeen
Pzt Eki 05, 2020 3:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Dogrusu android tv mde, 1-seyirTÜRK ün menüsü diğer TURKvoda göre daha kullanışlı. 2-Film ve dizilerde bir eksiği yok 3-Türe göre film ve dizi bulma daha kullanışlı ve pratik 4-Eksiği ne derseniz,sadece futbol. Genel kullanım olarak ben SeyirTURK ü daha rahat,menüsü daha kullanışlı bulmaktayım Uygun...
gönderen lunarogred
Pzt Eki 05, 2020 11:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları

üye girişimi yaptım benden mail adresi istedi girdim fakat adult kısmını göremiyorum. Rabbit yazınca da arama yerine çıkmıyor hiçbir şey.
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 12:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu arad...
gönderen deşarj
Sal Eki 06, 2020 1:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu ara...