24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 2:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Birde şöyle bir sorun var veya ben bulamıyorum : tv sürümünde örneğin filmler ana sayfasında, son çıkanlar , en popüler gibi başlıklar var sağa doğru kaydirinca 10 civarı film çıkıyor başka film çıkmıyor. Tüm filmleri görebileceğim bir başlık yok mu? Atıyorum son çıkanlar başlığı altında tüm filmler...
gönderen Mersis
Sal Eki 06, 2020 3:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Bugün bir site daha yıllık 90 TL olarak devam etme kararı almış.
Bakalım SeyirTürk ne olacak.
gönderen hakan2200
Sal Eki 06, 2020 4:59 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için

Sizin için de ekstra iş yükü.
bu kanal neden açılmıyor. vpn ile mi açılıyor vs. vs. hep tekrar eder bu konu.
Diğer ücretli serverler VPN ile açılan kanalları vs eklemiyor. Sadeleştiriyor. mümkün oldukça.
Karar tabi sizin başkan sensin . :P
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 7:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Film izlerken filmmakinesi adlı siteden izlemeyi seçince altyazı çıkmıyor filmlerde. Bu filmmakinesi adlı sitede oluyor sadece. Diğer cihazlarda da öyleydi. Ayriyetten siteden altyazıyi indirmek gerekiyor bilginize! En hızlı sitede oydu yazık oldu.
gönderen kamilcicek
Sal Eki 06, 2020 8:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

5-6 gündür kullanıyorum android boxta memnundum baya. Netflix ücretli blutv, primevideo ücretsiz aboneliğim olmasına rağmen uygulamanız güzel. Ama film izlerken ileri geri alırken 5 dk civarı gidiyor kumanda ile düzeltilebilir 10 sn uygun olur aslında. Birde vip olmayanlar için arama özelliği olmayı...
gönderen turbetfur
Sal Eki 06, 2020 11:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) Sistemde mevcut...
gönderen Mersis
Çrş Eki 07, 2020 1:06 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Tv Box Tavsiye

Tplink aldık arkadaşa bayağı iyi.
Dark vb gibi markalara bakmayın. 😂
Yada bana bakmayın, ben markacıyım.
gönderen Turan_Turkaz
Çrş Eki 07, 2020 9:53 am
Foruma Git
Konuya Git

Merhabalar, madem Android tv konusu acildi bir ricam olacakti. Nvdia Shield kullaniyorum, Turkiye de mi box ile play storedan BeinConnect android tv uygulamasini extract yapip .apk olarak gonderebilecek bir arkadas var midir? Tesekkur ederim simdiden https://m.apkpure.com/de/bein-connect/ptv.bein.m...
gönderen deşarj
Çrş Eki 07, 2020 1:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Gelen yorumlara göre ibre %90 Mi Box S 4K
Prime Video tuşlu göremedim çoğu yerde eski live tuşlu olanı var.Bildiğiniz Prime video tuşlu satan yer varmı?