Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2458 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen onur
- Cmt Mar 28, 2020 10:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Cum Mar 27, 2020 2:06 am
Süper bir dizi. Tavsiye ederim.
Seversin tabi tam yazılımcı dizisi

Ne yalan söyleyeyim 3. sezondaki ilk 2 bölümünde de son 10 dakika uyuyakaldım ya dizi artık akmıyor yada ben yaşlandım.İnşallah nedeni ilkidir

- gönderen onur
- Cmt Mar 28, 2020 11:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Nedendir bilmiyorum kullandığım k2 pro androidboxda linkler açılmıyor aynı linkler (closeload) t60 türkcelde aynı android sürümünde (5.1) sorunsuz çalışıyor.K2 de bazı sistem dosyaları eksik sanırım ama hangileri kimbilir ?bu arada uygulama basit ve kullanışlı insanı yormuyor.Yerli ve yabancı dizi b...
- gönderen trhnx
- Cmt Mar 28, 2020 11:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bizler sağlık çalışanları olarak her gün hastaneye geliyoruz. sizler de bizim iş yükümüzü azaltmak için evde kalın lütfen. Zor bir süreç ülkemiz ve dünya adına umarım en az kayıpla atlatırız bu dönemi.sağlıcakla kalın. Allah sizlere güc kuvvet versin. Mesleki olarak cok kutsal bir is yapiyorsunuz. ...
- gönderen Aliveli2727
- Pzr Mar 29, 2020 1:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhabalar benim cihazım meizu marka. Xioami meizu Huawei gibi çin cihazlarında bazen sorunlar olabiliyor uygulamalarda ne yazıkki bahsettiğim proplem benim cihazda da oldu. Program açılıyor tekrar kapanıyor. Velhasıl giriş gerçekleştiremedim. Bilginize..
- gönderen maho35
- Pzr Mar 29, 2020 7:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
slm usta ilk önce emeklerinizden dolayi cok tsk ederim.
bende sorunsuz oldu update yapti.bilgilendireyim dedim..