24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2415 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen bigadost
Prş Kas 26, 2020 8:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?

merhaba bende icone iron pro recever var kodi kendiliğinden matrixi güncelleyerek kurdu. İlk açılışda da uyumsuz diye seyirtürk uygulamasını kaldırdı.
ne yapmam gerekli?
gönderen homers
Cum Kas 27, 2020 11:11 am
Foruma Git
Konuya Git

trakt.tv

Merhabalar, trakt.tv isimli bir film ve dizi takip sitesi var. https://trakt.tv Üye olunur ise destekleyen uygulamalardan bir film/dizi izlendiğinde hesabınızda "izlendi" olarak işaretleniyor, izlemek istediğiniz film yada dizileri izleme listenize kaydediyor vb. (Yanı sıra film ve dizi ta...
gönderen homers
Cum Kas 27, 2020 11:19 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?

merhaba bende icone iron pro recever var kodi kendiliğinden matrixi güncelleyerek kurdu. İlk açılışda da uyumsuz diye seyirtürk uygulamasını kaldırdı. ne yapmam gerekli? seyirTURK'ü desteklemeyen versiyon otomatik yüklendi ise muhtemelen Kodi uygulamasının Beta programına kayıtlısınız. Tengildet'in...
gönderen codebyfyt
Pzt Kas 30, 2020 11:46 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba,

Android ve Kodi sürümlerinde "SAYGI" dizisinin 3. bölümü açılmıyor. bilginize...

Saygılarımla,
gönderen GuCLu
Pzt Kas 30, 2020 2:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.11.2020)

tengildet yazdı:
Pzt Kas 30, 2020 12:40 pm
GuCLu, Android uygulamamızın ana sayfasında Son Bölümü Çıkanlar var o kısm adı üzerinde son bölümleri çıkanlar mesela 4 sezon 6. bölüm gibi
Evet biliyorum bunu, ben bunu daha fazla ya çıkarmak için dedim halihazırda bu 20 ile sınırlı.