24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2415 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen turbetfur
Cum Nis 02, 2021 4:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 26.03.2021)

Tv boxlardaki video player güncellemesi mükemmel olmuş teşekkürler.
gönderen turbetfur
Cum Nis 02, 2021 4:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik

Atıyorum diyelimki ben bu ekrana en son çıkan filmler kısa yolunu ekledim, yeni bir film eklendiğinde otomatik olarak bu ekranda çıkacak mı? Yoksa illaki uygulamaya girip çıkmak mı lazım?
gönderen turbetfur
Cum Nis 02, 2021 5:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik

Atıyorum diyelimki ben bu ekrana en son çıkan filmler kısa yolunu ekledim, yeni bir film eklendiğinde otomatik olarak bu ekranda çıkacak mı? Yoksa illaki uygulamaya girip çıkmak mı lazım? otomatik güncellenecek, uygulamaya girmeize gerek yok, güncelleme açıklamasın dada yazmıştım sanırım gözden kaç...
gönderen turbetfur
Cum Nis 02, 2021 7:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Cum Nis 02, 2021 7:05 pm
daha önce bildirildi, iptv8 listesinden eklediklerinizin büyük kısmı çalışmıyor önizleme olarak ama güncelleme ile düzelecek.
Teşekkürler.
Teşekkürler her haberi takip edemiyorum iş yoğunluğundan dolayı
gönderen turbetfur
Cum Nis 02, 2021 7:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Tengilted hocam yeni eklenen filmlerde oluyor genellikle filme tıklayınca film oynatilamiyor genellikle. Bu yeni eklenen filmler için belli bir süre beklemek gerekiyor mu? Örneğin şu an da girl in The basement öyle