Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
2415 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen homers
- Cmt Nis 03, 2021 2:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tengildet yazdı: ↑Cmt Nis 03, 2021 1:57 pm
seyirTURK Android güncelleme verildi. Detay ilk mesajda.
Teşekkürler,
2. Madde altında açıklanan durumu anlayamadım. İlk cümlede jet film kodi19 için düzeltildi, ikinci cümlede jet film kodi 19 da çalışmayacak deniyor?
- gönderen homers
- Prş Nis 08, 2021 1:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi üzerinden izliyorum ama yabancidizi, dizibox,dizilla artık açmıyor. Medya bulunamadı diye hata veriyor. Bende mi sorun var diye seyirtürkü silip yeniden kurdum. Olmadı kodiyi kaldırıp yeniden kurdum yine aynı sorun var. Diziler görünüyor seçeneklerde var ama açılmıyor. Dizilla linklerinde bend...
- gönderen deşarj
- Prş Nis 08, 2021 5:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Verilecek güncelleme gayet güzel çalışıyor dizibox ve diğer film linkleri sorunsuz.Ana ekranda kendi iptv linklerimizi oynatması da sorunsuz.Emek veren dostlar sağolsun.
- gönderen tayf65
- Prş Nis 08, 2021 11:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
iyi geceler Alexander dünya tvleri altında USA altında kendinden altyazılı güzel film kanalları vardı hbo ve starz. son güncellemeden önce bu kanallar açılmamaya başladı ve güncelleme sonrası isimleride gitti. güncelleme ile birlikte gelen USA kanalları başta çalışırken şimdi seçim halinde çalışmıyo...