2414 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen onur
Prş Nis 02, 2020 10:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.

şimdi arkadaşın bahsettiği filmleri denedim bende de açılmadı sadece açılmamak değil çözünürlük seçeneğide gelmiyor. malum odn ülkemizden eirişime kapatıldı belki ttnete özel bir durumdur birkaç yerde superonlineda falana açıldığını okumuştum.yani sıkıntı odn linklerinde sadece usta
gönderen osmanke
Cum Nis 03, 2020 3:23 am
Foruma Git
Konuya Git

Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]

Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]

[LIVE] Coronavirus Pandemic: Real Time Counter, World Map, News
gönderen birali
Cum Nis 03, 2020 12:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk

Maalesef enigma için olmayacak. Belki Kodi eklentimiz enigma içindeki Kodide çalışır. Selam, Vivant DINOBOT 4K Plus Cihazımın E2 bölümünde Buradan https://www.opena.tv/allgemeine-image-informationen/51181-kodi-18-6-mit-widevine.html oluşturduğum Kodi uygulamasında Seyırtürk sorunsuz çalıştı... Emeğ...
gönderen scream
Cum Nis 03, 2020 4:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk

Anladım hocam uygulamayla yeni tanıştım eskidende varmış sanırım hiç kullanmadım bilmiyordum o yüzden sordum.
gönderen osmanke
Cmt Nis 04, 2020 1:56 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüsüyle mücadelede yeni tedbirleri açıkladı Corona virüsüyle mücadele kapsamında alınan yeni tedbirleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 şehre araç giriş-çıkışlarının yasaklandığını söyledi. 20 yaş altındakilere de sokağa çıkma yasağı getirildiğini ifade...
gönderen SnnYedidal
Cmt Nis 04, 2020 2:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung TV Tizen

Ara ara gündeme getiriyorum yeni sistemi oturalım söz dedi tengildet usta müjdeyi vermesini bekliyoruz :D
gönderen Mersis
Cmt Nis 04, 2020 11:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Philips televizyon

Telefona baş sayfadaki indirme yerinden indir.
Telefondan televizyona Send files to tv aracılığı ile gönder.
Sonra dosya yöneticisinden kur.
Ana sayfadada anlatım videosu var zaten.
Kodi içinde repo indirip kuracaksın.
Onunda videoları var.
gönderen osmanke
Pzr Nis 05, 2020 2:51 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal

sevindirici bir haber var inşallah başarılı olurlar hayırlısı inşallah. Abdi İbrahim, korona ilacının üretimine başladı Ana Sayfa» Sağlık04.04.2020 10:28 https://twitter.com/i/status/1245976339842203650 Abdi İbrahim, korona ilacının üretimine başladıDünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınını d...
gönderen Mersis
Pzr Nis 05, 2020 12:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.

Son bilgi. Bugün kodi içinde ki SeyirTürk ü bırakıp apk SeyirTürk e bakayım dedim. Öyle değil mi ya, madem indirdik bir oradan bir buradan izleyelim. aaaaa birde ne göreyim, kodi SeyirTürk 'de çalışmayan VidMoly apk 'da çalışıyor (%50 - 60 gibi). Kodi içinde olan SeyirTürk içindeki VidMoly %99.9 çal...