2415 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum Nis 09, 2021 7:59 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
teşekkür ederim. mantığını söylediğiniz mesajdan anladım sanırım. takipte olmaya devam, kolay gelsin....
- Cum Nis 09, 2021 8:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Nis 10, 2021 12:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.
Buraya "İzlemeye Devam Et"i de eklemek mümkün mü acaba?
Buraya "İzlemeye Devam Et"i de eklemek mümkün mü acaba?
- Cmt Nis 10, 2021 4:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Animeler - Animasyonlar Karmaşası ve Potansiyel
Bu şekilde bir kategorilendirme olabiliyorsa çin,japon ve kore dizileri de ayrı kategorilendirilsin.Böylelikle yeni çıkan diziler bölümü de rahatlar. :) dizilere girip oradan ülke seçebilirsiniz, sadece sıraladığın ülkeler değil yüzlerce ülke var :) Benim için no problem ustam.Yeni çıkan dizler böl...
- Cmt Nis 10, 2021 5:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Animeler - Animasyonlar Karmaşası ve Potansiyel
Arkadaşlar animeler için ayrı bir kategori olmasının düzen açısından daha iyi olacağını düşünenlerdenim.. Sistemdeki kategorilendirmeleri IMDB nin kategorilerinden aldığımız için ANİME diye bir sınıflandırmamız olamıyor, çünkü IMDB anime ve mangalarıda animasyon içinde sayıyor. Bu durumdada Türler ...
- Cmt Nis 10, 2021 9:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Nis 11, 2021 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi eklentisi için bir kaç öneri
Kodi eklentisi için bir kaç öneri, hiç biri hayati değil ancak kullanım konforu sağlayacağını değerlendiriyorum: 1) Herhangi bir dizi yada film seyirtürk favorilerimizde ise açılan menü bunu görmüyor, (seyirtürk favorilerine ekle) olarak açılıyor, zaten favorilerimizde olanlar için açılan menünün (s...
- Pzr Nis 11, 2021 7:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Nis 11, 2021 11:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Android TV İşletim sistemli box ve TV lerde işletim sisteminin açılış ekranına 4 adet listemizdeki değişiklik
Tşk cevap için, boşu boşuna uğraşmışım
- Pzt Nis 12, 2021 4:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.04.2021)
İleri geri alırken, play ileri geri simgelerinin ekranda kalması devam ediyor.
Bazen bir bazen 2 tane bile ekranda kalabiliyor.
Cep android...
Bazen bir bazen 2 tane bile ekranda kalabiliyor.
Cep android...