2462 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen cagriguler
Pzt Nis 12, 2021 9:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Öncelikle böyle güzel bir uygulama için emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Benim sorunum hareketli sahnelerde ufak titremeler oluyor. sorun mi stick gibi düşük kapasiteli bir cihaz kullanmamdan kaynaklı diye düşünüyorum ancak zaten cihazı almamın sebebi sırf seyirtürkü kullanmak içindi çünkü Sam...
gönderen deşarj
Cum Nis 16, 2021 12:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.04.2021)

Çok ilginç.Bende mibox s 4K tv boxumda izliyorum çok güzel çalışıyor hiçbir sorun yok.Seyirtürk uygulamasını cihazından komple kaldırıp yeniden kur gerekli uygulama izinlerini de verince çalışmaması için bir sebeb yok.
gönderen homers
Cum Nis 16, 2021 11:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.04.2021)

9 Nisan 2021 tarihinde güncelleme olunca yapmaya çalıştım. Ama ekran dondu kaldı. Daha önce çalışan seyirtürk sadecetelefonda çalışıyor artık. Çünkü mi box'tan mecburen silip yükledim ama gene güncelleme de dondu. ama seyirtürk e aynı modemden bağlanıp cep telefonımda izliyorum. Bu neden oluyor aca...
gönderen homers
Pzr Nis 18, 2021 1:38 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme

Merhabalar Üyeyim Xiaomi Mi Box Android tv box kullanıyorum. Rabbit filmleri nasıl açabilirim VPN uygulaması yüklenebilirmi cihaza Yol gösterebilirmisiniz Mibox a VPN yüklenebilir. Aşağıdaki videoya az önce rastladım. Normalde ücretli olduğu belirtilen bir uygulamanın ücretsiz yıllık abonelik verdi...