2435 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Mustafa38
Cum Eyl 10, 2021 11:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: FILM TURLERINDE 4K SECTIGIMDE 1080P ACMASI

Bende sorunsuz 2160p oynatıyor bütün 4k filmler
gönderen muratates73
Pzt Eyl 13, 2021 8:55 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Selamun Aleykum, güncelleştirme yapacağınızı okudum playerda kumanda etme sorunları mevcut bu konuda iyileştirme yapabilirseniz iyi olurdu. Teşekkürler işlerinizde kolaylıklar dilerim.
gönderen muratates1973
Prş Eyl 16, 2021 8:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Selamun Aleykum, güncelleştirme yapacağınızı okudum playerda kumanda etme sorunları mevcut bu konuda iyileştirme yapabilirseniz iyi olurdu. Teşekkürler işlerinizde kolaylıklar dilerim. Bizim kullandığımız cihazlarda kumanda ile ilgili bir sorun yaşamıyoruz. Takdir edersiniz ki yaşasak bu bahsettiği...
gönderen kartalkaya19
Pzr Eyl 19, 2021 3:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba Sayın Admin, fragman kısmının altına, o filmin yorumlarının yer aldığı bir yer açılabilirmi? Şöyleki: - Beyazperde vs gibi yerlerde yada Seyirtürk'e filmlerin çekildiği sitelerden o film ile ilgili yapılmış izleyici yorumları alınıp burda yer verilebilirmi? ve / veya - Seyirtürk'te ilgili fi...
gönderen TeJR
Pzr Eyl 19, 2021 6:29 pm
Foruma Git
Konuya Git

Trident Cihazlarda seyirTURK'ü Denemek İsteyen Arıyoruz

Trident cihazlarda android uygulamamızın çalışmadığı iletilmişti. Onun için bir düzenleme yaptık. Bu apk'yı denemek ve geri dönüş yapmak isteyen Trident cihaz kullanıcısı varsa tengildet'e özel mesaj atarak dosyayı isteyebilirler.
gönderen korayozgan
Pzr Eyl 19, 2021 10:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Webteizle ve 720pizle linkleri açılmıyor

Webteizle ve 720p linkleri asla açılmıyor ve bağlantınızı kontrol edin şeklinde uyarılar çıkıyor. Düzeltirseniz çok seviniriz.
gönderen korayozgan
Pzt Eyl 20, 2021 12:50 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Webteizle ve 720pizle linkleri açılmıyor

Teşekkürler. Ben yeni üyeyim sohbet ortamında sınırlı görüntüleme mevcut. Yani altta kalan eski konuşmalar görünmüyor. Sürekli de forumu takip etmediğim için kaçırmışımdır. Görüşmek üzere.
gönderen muratates1973
Sal Eyl 21, 2021 11:28 am
Foruma Git
Konuya Git

Selâmun Aleyküm,üstad uygulamada iyileştirme yapmışsın teşekkürler. Eline emeğine sağlık kolay gelsin.
gönderen enigma98
Prş Eyl 23, 2021 11:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.06.2021)

Üstadım kodide embed odk pub pub+ ve bir çok link açılmıyor bakabilirmisiniz acaba...